Skip to main content

Gudme HKs U16 drenge er godt på vej mod en plads i ligaen

Af 6. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

06-11-2016

Gudme HKs U16 drenge er godt på vej mod en plads i ligaen

Foreløbig er det blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort til Gudme HK

Nyt fra Gudme HKs U16 drenge:

 

“Der er nu spillet 4 runder, og vi er kommet fint fra land.

 

Det er altid spændende at melde et næsten rent førsteårs hold til i 1 division, men det er klaret glimrende. 4 kampe er spillet og det er blevet til 7 point, og vi er fint tilfredse med den start, fortæller træner Jens Brandt og fortsætter: 

 

Alle 4 kampe har været præget af meget fine perioder og så desværre også det modsatte, men det er jo for det meste præmissen med mange førsteårs.

 

Det skal dog siges at det langt hen ad vejen har været en meget disciplineret indsats, men det er også nødvendigt hvis målet skal opfyldes.

 

Mod Oure var vi presset næsten til det sidste, men vi endte dog med at vinde med 28-21. Hjemme mod Ajax var det tilfældighedernes spil, der var afgørende, og vi vendte med at spille uafgjort 26-26.

 

I Køge var vi ikke klar fra start, men fik efter 5-10 minutter fik vi skuden på ret køl, og vi leverede en fremragende indsats – indtil der resterede 15 minutter. Resten taler vi ikke om, men vi kom dog derfra med 2 point. Og en sejr på 35-27.

 

Den sidste af de 4 kampe stod mod HIK i Gudme Hal 2. Det var som ventet en lidt besværlig start, men som kampen skred frem, så viste især forsvaret og målmanden sig afgørende for en meget flot hjemmesejr. På 31-16.

 

Alt i alt er Gudme HK altså kommet ganske fint i gang med sæsonen, og vi knokler hårdt videre hver uge, og vi håber på, at niveauet holder til en plads i ligaen efter jul”.

 

Fortæller træner Jens Brandt. Og tak for det.