Skip to main content

Gudme HKs fører 3. division pulje 4 efter sejr over Kolding HK

Af 7. november 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

07-11-2015

Gudme HKs fører 3. division pulje 4 efter sejr over Kolding HK

GOG Arenas bedste seniorkvindehold ligger nummer 1 i 3. division pulje 4

Gudme HK og Kolding HKs kvindehold tørnede sammen fredag aften, og de gav hinanden en fin-fin håndboldkamp i 3. division pulje 4.

 

Trænerne Thomas B. Nyegaard og Michael Buster Larsen så deres sydfynske kvinder vinde med 26-23 over Kolding HK – og dermed ligger Gudme nummer 1 i rækken.

 

Gudme kom klart bedst fra start, mens Kolding-mandskabet virkede uskarpe i kampens begyndelse, imens der omvendt var bid i hjemmeholdets spil.

 

Cecilie Nordstrøm havde så godt gang i skudarmen, at hun satte sit store præg på første halvlegs første halvdel, hvorefter Kolding HK fik nok og mandsopdækkede hende ud af kampen derefter. Det var medvirkende årsag til, at resten af første halvleg forløb mere lige. Derudover blev Gudme HK også ramt af en del udvisninger, og det kunne ses på måltavlen.

 

Gudme var kun foran med 16-13 ved pausen.

 

I anden halvleg virkede det faktisk først som om, at de sydfynske spillere igen tog et solidt greb om kampen igen – og kom foran med fire mål. Det lignede en nogenlunde overbevisende sejr. Igen blev holdet dog ramt af en flok udvisninger, og derudover forsøgte Kolding HK en dobbelt mandsopdækning. Det gav gæsterne teten, og pludselig var Kolding foran med et enkelt mål.

 

Thomas B. Nyegaard og Michael Buster Larsen fik dog sat skik på både tropperne, spillet og kampen, da flere af de fodrappe, sydfynske bagspillere udnyttede den ekstra plads i Kolding-forsvaret til at sætte matchen på plads. Sejren blev på 26-23.

 

Dermed er Gudme HK fortsat ubesejret i rækken, imens Kolding måtte tage hjem med sæsonens første nederlag. Gudme ligger nummer 1 i tabellen foran netop Kolding.

 

Af: Malte Brovall Jäger.