Skip to main content

Gudme HK rykket op

Af 3. april 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

03-04-2016

Gudme HK rykket op

GOG Arenas bedste kvinder rykkede op – igen!

GOG Arenas bedste kvindelige håndboldhold er i dag rykket op i 2. division.

 

Gudme HKs kvinder, som længe har ligget nummer 1 i 3. division, spillede faktisk ikke her til aften, men det gjorde holdets nærmeste konkurrent, Team Haderslev KFUM, og holdet tabte point i og til Sønderborg her til aften.

 

I dag klokken 15.30 spillede rækkens nummer tre, Sønderborg, hjemme mod rækkes nummer to, Team Haderslev KFUM. De to hold spillede uafgjort 29-29, og det pointtab betyder, at hverken Team Haderslev KFUM eller nogen andre hold kan nå at indhente Gudme HK på førstepladsen i 3. division pulje 4.

 

Det betyder derudover, at trænerne Thomas Brandt Nyegaard (Tændstik) og Michael Buster Madsen kan glæde sig over, at de og deres hold er rykket op i 2. division. Det er dog ikke andre, der har sikret Gudme oprykningen. Det har Gudme-spillerne selv. 18 sejre, 1 uafgjort og kun et enkelt nederlag i en lang og god sæson.

 

Næste kamp for Gudmespillerne er i Børkop i Gauerslundhallen i morgen klokken 15.00, hvor både spillere og trænere kan juble sammen over oprykningen. Og næste hjemmekamp er den 10. april klokken 16.30 mod Sønderborg. Årets sidste kamp i den løbende turnering. Og altså sidste kamp i 3. division. I næste sæson hedder det 2. division.

 

Stort til lykke til Tændstik og Buster og alle spillerne. Både seniorspillerne og de U18-spillere, som har hjulpet til.