Skip to main content

Gudme eller München?

Af 25. september 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

25-09-2016

Gudme eller München?

Årets fedeste fest: Bierfest i Gudme

Gudme eller München

 

Nu har du muligheden for at opleve den ægte og autentiske stemning til en Bierfest – når Gudmehallerne den 29. Oktober 2016 ombygges til et festtelt med alt hvad der hører til en Bierfest – selv her 1.124 kilometer fra München.

 

Vi gentager sidste å̊rs succes og inviterer derfor alle med lyst til god mad, øl, fællessang, dans og masser af grin og glæde til den ultimative festoplevelse – siger Preben Juhl Rasmussen fra arrangør gruppen bag BIERFEST GUDME 2016.

 

Det er lykkedes at få det nærmest legendariske danseorkester Fede Finn og Funny Boyz med sangerinden Katrine Daugaard til Gudme og underholde ved årets Bierfest – hertil kommer lyd og musik fra DJ BOSSE – så er der fest !

 

En Bierfest er jo nærmest en folkefest – hvor alle er velkomne – her har du muligheden for at tage hele gaden med og få̊ Jeres eget bord eller blot invitere kæresten/ægtefællen eller dig selv på en unik oplevelse – så køb billet nu og kom til ”fee fest” i Gudme.

 

Sommertid slutter jo natten til søndag den 30. Oktober – så du har muligheden for og sove en hel time ekstra om søndagen efter Bierfest – fortsætter Preben Juhl Rasmussen – der allerede har sikret sig det rette outfit og billetter til årets Bierfest i Gudme.

 

Annette Bindzus fortæller at der allerede nu er rigtig godt gang i billetsalget og opfordrer til at sikrer sig billetter så̊ hurtigt som muligt.

 

Med venlig hilsen BIERFEST GUDME 2016

 

For yderligere spørgsmål kontakt Annette Bindzus på mobil 2238 7046 / mail [email protected] eller Preben Juhl Rasmussen på mobil 2064 8319 / mail [email protected]