Skip to main content

GOGs U18 pige 2 tæt på sejr selv om holdet kun har ni spillere

Af 13. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

13-11-2016

GOGs U18 pige 2 tæt på sejr selv om holdet kun har ni spillere

Ud af de ni spillere er fire af dem målmænd, men omskolingen går godt

GOGs U18 pige 2 mod BR66 Langeskov i 2. division:

 

Redaktionen har modtaget følgende referat af ovenstående kamp fra i lørdags:

  

“Lørdag spillede U18 pige 2 deres tredje kamp i turneringen. Og efter en lang kamppause på en måned glædede pigerne sig til at spille igen.

 

Nye spillere på holdkortet og hele fire målmænd i truppen på ni spillere… En enkelt bagspiller lånt på U16. Det beskedne antal af spillere betød selvfølgelig også, at to målmænd er blevet omskolet til markspillere.

 

Helt fra start havde kampen en god tænding og alle var klar. Forsvaret stod hårdt og kontant (især det første kvarter), og angrebsspillet var til tider lækkerier for øjnene. En kamp med relativt få fejl og scoringerne var fordelt på alle markspillerne. Der var god energi og gejst hele kampen igennem, dejlig forvandling af pigerne.

 

MEN vi havde desværre problemer med at få lukket helt ned og få fat i bolden. BR 66 Langeskov var gode til at holde bolden i gang og få afslutningerne ud på kanterne, som desværre i denne kamp var meget scoringssikre. Med endnu et nederlag i bagagen på 27-30 jagter pigerne stadigvæk deres første sejr i u18 2 division.

 

Næste kamp er 20 november ude i Tved kl 13.30, næste hjemmekamp er hjemme i Gudme d. 27 november kl 14.45″.