Skip to main content

GOGs U16 og U18 i DM-finalen

Af 30. april 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

30-04-2016

GOGs U16 og U18 i DM-finalen

Både GOGs U16-drenge og GOGs U18-drenge i DM-finalen

Det var så vildt spændende, at det var vildt spændende en gang til. Ja, det kunne faktisk ikke være mere lige, end det var.

 

GOG/Oures U16-drenge spillede tidligere i dag DM-semifinale i Fredericia. Modstanderen var hjemmeholdet fra Fredericia-Trelde, og jyderne havde stor opbakning fra et dejligt medlevende publikum, som gav den gas.

 

Måske var det derfor, at GOG/Oure havde det vanskeligt i begyndelsen af kampen, hvor holdet faktisk ikke lignede et mandskab, der var på vej til DM-finalen. Fredericia-Trelde var i hvert fald klart foran ved pausen med cifrene 14-9 – og på vej mod guldkampen.

 

(Det skal dog også indrømmes, at skribenterne bag denne artikel ikke så første halvleg, da skribenterne på det tidspunkt var på vej fra Ringsted (hvor U18-pigerne havde spillet DM-semifinale) og til Fredericia, hvor U16-drengene spillede deres Final 4).

 

Nå, men GOG/Oure og Fredericia-Trelde fulgtes ad i anden halvleg, og afslutningen af kampen blev vanvittig spændende. Til sidst var stillingen 26-26, og GOG/Oure var i angreb. Bolden endte i sidste sekund i hænderne på højre fløj Anders Stuhr, og han svigtede – ikke. Mål i sidste sekund. Og sejr i semifinalen til GOG/Oure.

 

Træner Carsten “Stump” Langager Jensen og hans assistent Julie Loop og deres dygtige spillere skal nu spille finale i morgen klokken 15.00 i Fredericia. Modstanderen bliver Skanderborg, som knuste Roskilde med 30-19 i den anden semifinale.

 

Bronzekampen bliver en kamp mellem Fredericia-Trelde og Roskilde. Den spilles klokken 11.00 i Fredericia.

 

Pøj-pøj til Stump og Co.

 

GOGs U18-drenge spillede også DM-semifinale i dag.

 

Modstanderen i semifinalen var Ikast, og det blev en meget ensidig affære – med GOG som det klart bedste hold. Faktisk vandt træner Mathias Albrektsen GOG-tropper med suveræne 38-18 – med tyve mål. Helt uhørt i en DM-semifinale.

 

GOG-drengene skal nu spille DM-finale mod Århus Håndbold, og den kamp spilles i morgen klokken 15.00 i Ringsted. Pøj-pøj!

 

Både U16 og U18 i DM-finalen… det er “ikke så ringe endda”.