Skip to main content

GOGs U14 piger er fynsk mester

Af 19. marts 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

19-03-2016

GOGs U14 piger er fynsk mester

Annette Knudsens piger klar til DM-kvalifikationskamp

GOG U14 Pige 1 vandt i aftes det fynske mesterskab – to runder før tid. Til lykke med det. Og det betyder også, at Annette Knudsens tropper allerede er sikret adgang til to kvalifikatoinskampe mod et sjællandsk hold – om retten til at komme til DM.

 

Selve kampen i aftes var dog ikke den bedste i sæsonen. Faktisk tabte GOG-pigerne det første point i år ved at spille uafgjort i Næsby: 14-14

 

“Efter en uge, hvor vi har været ramt på mandskabet, rejste cirka halvdelen sig til kamp – suppleret med fem spillere fra 2. holdet.

 

Forsvaret i første halvleg stod rigtig fint, og vi flyttede fødderne godt med. Angrebsspillet blev dog aldrig rigtigt godt, da der manglede noget fart og vilje.

 

I anden halvleg kunne man mærke, at resourcerne slap op, og der manglede noget både fysisk og mentalt. Forsvaret manglede tacklinger på nogle fine Næsby-skytter.

 

Loui stod en fin kamp og var medvirkende til, at de kun fik 14 mål.

 

Sov godt U14 pige – Vi rejser os igen søndag”

 

Til lykke til alle på og omkring U14 pige holdet. Til lykke med det fynske mesterskab. Til lykke med retten til at spille om at komme til DM. Pøj-pøj.

 

Og i dag, søndag, vandt U14-pigerne så igen over Vestfyn:

 

“Referat fra U14-pigernes kamp i dag.

 

I dag kl. 11.45 spillede vi mod Vestfyn.

 

Vi startede okay ud både i forsvaret, og i angrebet. Vi kom hurtig foran. Derefter mistede vi lidt koncentrationen, vi lavede mange fejl i angrebet, og vi fik ikke snakket sammen i forsvaret. Ved pause stod den 7-4 til os.

 
I 2. halvleg blev det ikke meget bedre. Mange boldtab og mangel på koncentration førte til, at kampen endte 20-11. Vi brændte meget gennem hele kampen, men en sejr er dog en sejr”.

 

– Rebekka