Skip to main content

GOGs U14 drenge 1 har allerede vundet fire kampe i den løbende

Af 9. oktober 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

09-10-2016

GOGs U14 drenge 1 har allerede vundet fire kampe i den løbende

Kenneth Østbjergs U14 hold har vundet to sejre i U14 og to sejre i U16

GOGs U14 drenge 1 har allerede spillet fire kampe i den løbende turnering i denne sæson.

 

Holdet spiller nemlig både U14 drenge A-rækken og i U16 drenge 2. divisions rækken. I U14 drenge rækken spiller de ti drenge naturligvis helt selv, men i U16-drengerækken vil de blive forstærket af 3-4 dygtige U16 drenge, som også kommer til at spille fast på holdet i U16 drenge 2. division.

 

I U14 drenge A rækken lagde træner Kenneth Østbjergs tropper ud med en kamp mod Højfyn. Og det blev egentlig en lidt kedelig affære for begge parter. Kampen var ganske enkelt for ulige til at blive en fed håndboldkamp. Lad os nøjes med at konstatere, at GOG vandt 42-9.

 

Sæsonens første kamp i U16 drenge 2. division blev til gengæld en herlig og lige og intens match. Det var pudsigt nok mod et mandskab fra Oure. Oure 3. Ekstra pudsigt fordi Kristian Kildemand, der også fungerer som assistenttræner for U14 drengene, er træner for netop Oure-holdet. Så det var to trænere med et nært forhold, der stod overfor hinanden.

 

Kampen blev vundet med 30-29 af GOGs U14 drenge, som i dagens anledning var forstærket af U16-målmand Philip Flensborg – udover de 10 U14-drenge. Der var fra begges hold side nok mest fokus på angrebsspillet, men det gjorde det til gengæld også til en sjov kamp at se på. Og altså en sejr på et enkelt mål til GOG over Oure.

 

Næste kamp i sæsonen – i U14 drenge A-rækken – blev en kamp mod det meget velkente Gudme-mandskab, som GOG-drengene træner med til hverdag. Der er altså virkelig tale om nogle spillere, der kender hinanden godt, og GOG trak en solid sejr i land på 35-20.

 

I dag spillede GOGs drenge så den anden kamp i U16 drenge 2. division – mod et fint mandskab fra fusionsklubben SUS-Nyborg. Første halvleg blev en helt lige affære, hvor GOG var foran med beskedne 13-12 ved pausen. I anden halvleg trak GOGs U14 drenge fint fra, og det endte med en sikker sejr på 25-16.

 

Facit er altså to sejre i U14 drenge A rækken og to sejre i U16 drenge 2. divisionsrækken.

 

GOGs U14 drenge 1 består af følgende spillere: Kristian Lindholmer, Philip Østbjerg, Lasse Pedersen, Malte Jäger, Anders Hansen, Mikkel Hansen, Thorbjørn Skov, Sebastian Lønberg, Simon Bærholm og Patrick Bruus. Og så har Philip Flensborg altså været med i de to U16-kampe.