Skip to main content

GOGs U12 drenge vandt det fynske mesterskab – klart

Af 26. marts 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

26-03-2015

GOGs U12 drenge vandt det fynske mesterskab – klart

U12 drenge 1 vandt det fynske mesterskab via en overlegen sejr over DHG

GOGs U12 drenge kan nu ikke kun kalde sig for pokalmestre. De kan også kalde sig for fynske mestre. Det blev en realitet i aftes, da holdet vandt den sidste og afgørende kamp i den løbende turnering. Det var i og mod DHG, og sejren blev så klar som 28-19.

 

Kenneth Østbjergs GOG-drenge har tidligere spillet spændende kampe mod DHG. En enkelt er faktisk endt uafgjort. Pokalfinalen blev vundet med 33-29, men der var reelt ingen tvivl i den sidste kamp i den løbende turnering. GOG-drengene var tændte og klar og parat til at slås for Gud, Konge og Fædreland fra første fløj og fra alle positioner.

 

Holdet består af: Kristian Lindholmer, Andreas Eggert, Anders Hansen, Sebastian Lønberg, Malte Brovall Jäger, Thorbjørn Skov, Lasse Pedersen, Phillip Østbjerg, Joachim Devantier og Sander Juel Christensen. De 10 drenge har efter jul vundet 10 ud af 10 kampe i den løbende turnering. Og de vinder dermed det fynske guld helt suverænt med DHG på andenpladsen, Aarup på tredjepladsen, Stjernen på fjerdepladsen, SUS på femtepladsen og Søndersø på sjettepladsen.

 

De 10 GOG-drenge har også vundet pokaltitlen på Fyn, og i den kommende weekend venter et spændende stævne i Hammel mod en lang række af stærke jyske og sjællandske mandskaber. Tidligere i år har GOG U12 drenge vundet Skjern JuleCup, og spørgsmålet er, hvordan det går, når de dygtige gule drenge skal til det uofficielle DM for U12 hold i Hvidovre til maj.

 

Den tid den glæde! Lige nu skal drengene og deres forældre og deres familie og i øvrigt hele GOG juble over en fynsk pokaltitel, et suverænt fynsk mesterskab og MAKSIMUM.

 

Til lykke, drenge.