Skip to main content

GOGs U12 drenge A er nu kommet godt tilbage på sporet

Af 14. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

14-11-2016

GOGs U12 drenge A er nu kommet godt tilbage på sporet

GOG begyndte med at tage initiativ med et udfordrende 3-3 forsvar

Efter både svingende spil og resultater i de seneste kampe, kom U12A drengene tilbage på sporet i dagens kamp mod BR66 Langeskov.  Kampen blev vundet 20-17, efter 10 -7 føring ved pausen.

 

Det var et GOG hold, der fra kampens start forsøgte at få initiativ og overtag. Derfor startede holdet i en meget offensiv 3-3 forsvarsformation, i forsøget på bolderobringer og kontraspil. Ved stillingen 3-3 efter 9 minutters spil, ændrede GOG holdet dog taktik, og gik tilbage til den velkendte 6-0 forsvarsformation. Dette gav udbytte og et stærkt forsvar sikrede hurtigt at kampen  blev vendt til GOGs fordel. Godt forsvar, kombineret med disciplineret og tålmodigt angrebsspil gav pauseføringen på 10-7.

Anden halvleg nåede aldrig første halvlegs intensitet og lighed, da GOG holdet var væsentlig stærkere end BR66 Langeskov. GOG var stort foran, men sjusket spil i slutminutterne gav 4 scoringer til modstanderen indenfor de sidste 2 minutter, hvilket fik stor betydning for kampens samlede resultat. I stedet for en storsejr, blev det ”kun” til en sejr, hvilket måske er sundt nok for drengene i forhold til fokus på næste weekends vigtige kamp mod Team Vestfyn.

 

Som altid var SEF Arena hal 2, et tilskuermæssigt fort, og i dag nød drengene at spille i den fantastiske atmosfære en fyldt hal altid giver. Herligt for drengene igen at kunne synge ” at det var dem der vandt i dag – det er dem fra GOG af”.

 

Tak for en seriøs og dygtig dommerindsats, samt tak til BR66 Langeskov for en god kamp.

 

U-12 drenge A glæder sig til igen at spille I SEF Arena d. 11. december mod Søndersø.

 

Dagens hold var:

Skjold, Anker, Mikkel, Nydam, Aksel, Lasse, Rasmus, Hugo, Valdemar og Marcus.

Cheftræner: Stine Winther

Træner: Lasse Møller

 

Tak for myndig styring af dommerbordet til Mogens Winther og Poul Syberg. End ikke Kasper Hvidt, ville have turdet udfordre denne duo. 

 

” Du skal ikke skubbe ham der river dig i trøjen, og du skal ikke rive ham i trøjen så han skubber dig”

 Vejledning til to spillere fra dagens dommer, der førte til store smil – sådan kan dét gribes an.

 

Tak for et godt referat til Ulrik Bramsen Joensen.