Skip to main content

GOG´s U-12 drenge til BDO Cup i Ajax

Af 8. september 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

08-09-2014

GOG´s U-12 drenge til BDO Cup i Ajax

GOG’s U12 drenge 1 til BDO Cup i Kbh., d. 5., 6. og 7. sept. 2014.

Fredag d. 5. sept. kl. 17.30 samledes holdets drenge, som tæller: Eggert, Philip, Anders, Lasse, Thorbjørn, Lucas, Malte, Lønne, Sander og Christian, med deres trænere Kenneth og John samt holdleder Trine ved Lidl. i Nyborg.

Humøret var højt, og i tre biler, godt pakket med tasker, soveposer, madrasser etc., gik turen over Storebæltsbroen og til København, nærmere bestemt Idrætsefterskolen Kies, hvor der var indkvartering i forbindelse med stævnet, som foregik i Valbyhallerne.

Drengene havde sammen med GOG’s to U12 pigehold (1 og 2) fået tildelt en hel barak tilsammen, dog behørigt adskilt ☺, men hvor interessen for at kigge ind til hinanden naturligvis var til stede ☺.

 

Lørdag morgen kl. 9.30 lagde drengene ud med at møde Ajax, og man så tydeligt, at der ligger et stort potentiale hos GOG-flokken, og naturligvis kræver det tid og kampe sammen for at finde hinanden og optimere og justere på alle planer. Men efter en langsom start begyndte holdet at blomstre, og man så både gode enkeltpræstationer såvel som en god holdindsats, hvor forsvarsarbejdet på trods af den sparsomme forberedelsestid sammen som hold, var ganske godt. Ajax blev besejret med 16-11. Sådan!!

Nu havde drengene for alvor lagt sig på vinderkurs. Kl. 13.00 var det HK 73, som på trods af, at de ydede GOG-drengene god modstand, måtte trække det korteste strå, da vores drenge vandt denne kamp med 14-11. Yes!

 

Sejrskursen blev yderligere manifesteret på bedste vis med et par engagerede trænere på sidelinjen, da Team Helsinge kl. 14.30 nærmest blev skudt baglæns ud af hal 3 i Valbyhallerne, da de tabte med 10 mål (18-8) til GOG. En kamp, hvor der også var plads til et par gange at øve sig til den ‘kommende strandhåndbold-sæson med pirouette-scoringer ☺.

 

Tre ud af tre blev lørdagens resultat, hvorfor der også var tilfredshed hos trænerteamet såvel som hos drengene selv.

En flot debut af det nye sammensatte U12 drengehold på førstedagen af BDO Cup.

 

Søndag morgen kl. 9.30 skulle den sidste kamp i den indledende runde spilles. Modstanderen var Amager, som blev nedkæmpet af de morgenfriske GOG drenge (15 -7), der mener det alvorligt, når de spiller håndbold, og hvor viljen til at vinde stråler ud af dem. Flot!!

 

Så var det tid til at rette fokus ind mod semifinalen kl. 13.00, hvor GOG mødte et godt hold fra Herlev Hjorten, som udover generelt at have nogle store spillere, også er sammenspillet igennem flere år. Vores drenge gik godt til den, men fik ikke den bedste start, hvor Herlev Hjorten havde marginalerne på deres side. Vores forsvar stod godt, som det i øvrigt var tilfældet i hele turneringen, mens der i den anden ende er en del at arbejde med, men hvor der også blev vist gode prøver på det store potentiale som holdet indeholder. Vores drenge kom dog på trods af, at man godt kunne mærke en vis nervøsitet satte sit præg his og her, godt med og fik bragt balance i scoringsregnskabet. Desværre fik vi herefter vores anden udvisning og den blev dyr, da den ligesom den første udvisning kostede mål i undertals-perioden. Men igen viste holdet høj moral og tro på egne evner og kæmpede sig ind i kampen igen. Ved stillingen 8 – 7 til Herlev Hjorten og med få sekunder tilbage af kampen var det tæt på at lykkes med en udligning. Et knebent nederlag for GOG-drengene til Herlev Hjorten, som vandt finalen ved BDO Cup for U12 drenge A (16 – 9 over SGI i finalen).

Drengenes præstation, både holdmæssigt og individuelt set, anlægger kursen for, at dette hold har potentiale til at nå langt, ikke mindst taget i betragtning af det engagement og den faglige tilgang, som holdets trænere kommer med. Vi kan slet ikke vente med at se mere. Super flot drenge!!

 

Peter A