Skip to main content

GOGs formand Niels Kildelund ønsker glædelig jul og godt nytår

Af 30. december 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-12-2016

GOGs formand Niels Kildelund ønsker glædelig jul og godt nytår

Et flot år med tre danske mesterskaber og to oprykninger til GOG Håndbold

Julen 2016

 

Året 2016 har på  mange måder været et godt år.

 

Vores medlemsdatabase siger os, at vi holder status qvo i forhold til sidste sæson.

 

Der bliver også arbejdet hårdt for det, og med flid og ihærdig indsats, så kommer vi langt.

 

Det kan ikke gøres uden at vi har nogle dygtige trænere og holdledere. Men også at vi har en velfungerende klub både i bestyrelse og i udvalgene, som vi nedsætter ad hoc eller som er udpeget af bestyrelsen til at varetage en opgave i løbet af sæsonen.

 

I klubben forsøger vi at gøre det bedste til glæde for vores medlemmer, uanset alder og talent.  

 

Ser vi på klubben  som helhed, så er vi hele tiden udfordret på  BREDDE/ELITE forholdet. I GOG skal vi huske på, at der skal være plads til alle – dem som vil udfordres i forhold til udvikling af talent og dem som blot vil spille håndbold.

 

når vi tænker på vores altid store forventninger til trænere og spillere i ungdomsrækkerne, så skal vi huske at det kun kan lade sig gøre ved at vi har et fantastisk samarbejde med skolerne i oure.

 

Jeg tror ikke, at nogen af os kunne undvære hinanden – !!!

Men det vi skal glæde os over, er at både skolerne i Oure og GOG kan få tilkoblet så dygtige trænere og spillere. Både GOG og skolerne i Oure har stor fokus på at fastholde spillerne i området både for vores egne men også for de nye spillere der kommer til udefra. Det gælder også for de dygtige trænere der kommer, eller som udvikles igennem vores eget trænersystem, så gælder det om at vi kan tilbyde trænerne udfordringer

 

På trænersiden, har vi nogle utroligt engagerede og dygtige trænere på alle plan. Og det glæder mig at se hvordan trænerne engagerer sig på holdene og hvordan holdene trives og møder op til deres træninger og kampe.

 

En af klubbens målsætninger er at få holdledere på alle hold, som kan være bindeled mellem klub, forældre og trænere, når der skal vaskes tøj, kørsel, holde styr på holdets penge, når der skal laves noget for klubben og meget andet. Tusind tak til alle holdledere for jeres store indsats.

 

I 2016 kan vi bl.a. se tilbage på nogle begivenhedsrige oplevelser:

 

3 danske mesterskaber og 2 oprykninger blev det til i foråret 2016. Og oveni det så kæmpede vores ligahold sig til en flot bronzemedalje ved at vinde over KIF Kolding København.

 

Også vores fester, som er med til at binde de sociale bånd sammen i klubben, har der også været, og den netop afsluttede julefrokost viste igen, at GOG er noget særligt, når vi samler os og synger GOG-Hymnen. Det varmer og tak til alle der mødte op. Det er nogle højdepunkter, som mange af klubbens medlemmer glæder sig meget til.

 

En stor tak til GOG´s Venner, som igen i år har arbejdet hårdt til glæde for vores børne- og ungdomshold, samt til GOG-Garanterne ”DE GULE RØDDER”, til GOG-Sport, samt klubbens sponsorer.

 

Til slut vil jeg takke alle omkring GOG Håndbold for et godt samarbejde i 2016.

 

Med venlig hilsen

Niels Kildelund

 

Formand – GOG Håndbold