Skip to main content

GOGs egne U16 piger har vundet 2. division

Af 1. december 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

01-12-2014

GOGs egne U16 piger har vundet 2. division

Allerede nu står det klart, at GOG U16 pige 2 rykker op i 1. division

Der var engang…

 

Hvor der var stor nervøsitet… Ville der mon blive et “rent” GOG U16 pige hold? (Altså udover GOG-Oure-holdet). Var der overhovedet spillere nok til det? Ja, det var dét, der var diskussionen i sidste sæson.

 

Det kan være svært at forestille sig – for… Ja, nu har GOGs U16 piger med træner Annette Knudsen i spidsen vundet alle tællende kampe i denne sæson. Og foreløbig vundet 8 ud af 8 kampe i 2. division – den bedste fynske række med kun fynske hold. Dermed kan holdet ikke længere indhentes, og GOGs piger rykker op i 1. division efter jul.

 

Pigerne var helt fra start følgende: Vibeke, Julie, Klara, Kirstine, Frederikke, Caroline og Emilie. Kun syv spillere. Fordi Emma, Laura, Ida, Lærke og Maja blev en del af det fælles GOG-Oure hold. Og fordi Isabel valgte at holde pause fra håndbold. Så var der ”kun” de syv nævnte spillere tilbage i U16. Hurtigt kom Sari og Camilla til fra Stjernen. Og de ni spillere tog kampen op mod de barske odds – og har siden ikke set sig tilbage. Alt er vundet. Og lige nu har holdet en målscore på 272-148. Pigerne har undervejs fået tilgang af en ny spiller – Celine. Så nu er de 10 spillere. Og de har altså vundet 2. division.

 

De har også sørget for at have det rart sammen med masser af hygge og samvær og grin. Ja, og arrangementer som en dejlig håndboldweekend med U16 drengene, til kamp med kvindelandsholdet i Esbjerg, quiz- og hygge-aften med forældre, endnu en håndboldweekend på Oure, deltagelse i festlig ”temafest” i GOG – og naturligvis en pokkers masse benhård træning under Annette Knudsens kyndige ledelse. Og det har alt sammen givet resultat for de 10 piger: Efter jul står den på 1. division for det hold, som nogle frygtede for eksistensen af inden denne sæson. Hatten af for det, piger.