Skip to main content

GOG’ere udvalgt til talenttræningssommerlejr

Af 1. maj 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

01-05-2015

GOG’ere udvalgt til talenttræningssommerlejr

GOG-piger og GOG-drenge udtaget til DHFs sommerlejr

GOG Håndbold kan ikke kun glæde sig over fantastisk flotte DM-resultater for en lang række af klubbens ungdomshold. GOG kan også glæde sig over, at der igen er flere af holdets dygtige talenter, som nu er udtaget til Dansk Håndbold Forbunds talenttræningslejr i maj.

 

Hos pigerne er det 98’erne, 99’erne og 00’erne, som skal til U17-landstræner Heine Eriksens talenttræningslejr i Hobro fra den 13. til den 18. maj. Fra årgang 98 er det målvogter Sophie Moth, som er kommet med blandt områdeleder Jan Barslevs udvalgte. Fra årgang 99 er det stregspilleren Lærke Vedel og højre fløj Emma Nielsen, som skal igennem en hård træningslejr. Og fra årgang 00 er GOG venstre back Emilie Brovall Jäger med blandt de udvalgte til den traditionsrige sommertræningslejr i Dansk Håndbold Forbund.

 

Hos drengene foregår talenttræningssommerlejren i Kolding, og her der også flere dygtige GOG-talenter, som er blevet udtaget. Det er Emil Jacobsen fra GOG, Jens Kristensen fra Oure/GOG, Andreas Magaard fra GOG og Jonathan Sørensen fra GOG.

 

Et stort til lykke til de fire drenge og de fire piger fra GOG.