Skip to main content

GOG vs Svendborg SH 1 Dvision U14 Piger

Af 24. november 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

24-11-2013

GOG vs Svendborg SH 1 Dvision U14 Piger

Kampen om Fyn – Kampen om Æren.

Jo tak, der var bagt godt op til dagens top kamp i 1 division som samtdigt jo er lokalopgøret. Om SH virkelig havde noget at have deres optimisme i, ville de 2*25 min jo vise.

 

Starten af kampen viste at det var 2 hold der gerne ville, men hvor der blev gået godt til den i forsvaret, og med 0-0 efter 5 minutter kunne tilskuerne nok ikke forvente at det blev et mål orgie.

 

Langsomt men sikkert kom GOG-pigerne dog igang og med vanlig stil og flotte mål var der ikke meget at komme efter fra Svendborg-pigerne.

 

Halvlegsresultatet 10-4, så den spænding som der måske kunne have været og som forventningerne var sat op efter, udeblev.

 

Dermed var anden halvleg kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og om GOG pigerne kunne holde kvalitet og niveau halvlegen igennem.

 

Ved slutfløjt stod der 21-10. Til stor glæde og tilfredsheden hele vejen rundt, både fra spillere og trænere, og selvfølgelig til den store forældre gruppe der endnu engang var mødt talstærkt op. Med dagens velfortjente sejr over SH kan GOG pigerne holde en velfortjent weekend og se frem til kamp allerede igen tirsdag mod Stjernen.

 

Så, 7 sejre og ingen tabte kampe. Kan ikke gøres meget bedre.

 

/Gert