Skip to main content

GOG U12 drenge A blev bedre og bedre

Af 2. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

02-11-2014

GOG U12 drenge A blev bedre og bedre

Svingende start – men flot 2. halvleg – og sejr over DHG.

“Topkamp” i U12 drenge A

 

Kampen stod mellem GOG og DHG.

 

DHG og GOG er nok to af de bedste hold i U12 drenge A. Måske var det grunden til, at GOG-spillerne vist var en smule nervøse før kampen og i starten af kampen. Det betød, at GOG-drengene ikke spillede så godt som håbet. Derfor var første del af kampen ret lige, og første halvleg sluttede 7-5 til GOG.

 

DHG havde blandt andre en venstre back, som moslede sig lidt for mange gange igennem – og scorede en pæn del af DHGs mål. Men GOG holdt stand, og en af grundene var, at forsvaret ellers stod godt – også i den ellers knap så gode første halvleg.

 

Derudover havde vi tonsvis af gode redninger fra keeperen Kristian Lindholmer. Han var som altid stærk nede, og da DHGs træner rabte “skynd nu oppe” – så reddede han også oppe…  Han nåede endda at tage et straffe.

 

Det var først halvvejs i kampen, at alle GOG drengene begyndte at spille optimalt. I anden halvleg spillede GOG meget bedre. Også i angrebet. Vi trak fra og lavede 10 mål, imens vi stadig holdt modstanderne nede på 5 mål. Vi vandt altså 2. halvleg med 10-5.

 

Så i det hele taget og samlet set var det skam en helt fin kamp med masser af vildskab og gejst.

 

Malte Brovall Jäger