Skip to main content

GOG-spillere igen udtaget til U-landsholdene

Af 30. november 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-11-2017

GOG-spillere igen udtaget til U-landsholdene

Læs med hér ved Jeppe Cieslak, Simon Pytlick og Emil Lærke om at være med

D. 27. November udsendte Dansk Håndbold Forbund udtagelserne til U18 og U20 Herrernes landshold.

 

Hermed er forberedelserne mod sommerens internationale slutrunder for alvor igang. 

 

Selvom vi befinder os i den mørke tid på året og vintermånederne står for døren, så drømmer de sydfynske drenge Simon Pytlick, Emil Lærke og Jeppe Cieslak om sommerens landsholdsrejser til henholdsvis EM i Kroatien og EM i Slovenien. 

 

Emil Lærke skal ikke vente længe for varmere grader. Han er netop udtaget til U20 landsholdets træningstur til Club La Santa på Lanzarote. Men en badeferie er det netop ikke. Det er nemlig lige hvad det er; en træninglejr;

 

“Det store fokus på den hér træningslejr bliver at bevise, at man er i god form og er klar til at spille håndbold. Mine forberedelser op til træninglejren går derfor på at være at i god løbeform og skadesfri, så jeg kan være med til alle træninger på La Santa”. 

 

Jeppe Cieslak og Simon Pytlick er stadig med i U-18 bruttotruppen. De er blandt 24 spillere som skal spille træningskampe i mod Holland i Løgumkloster. 

 

Der er udtaget mange spillere i aldersgruppen og muligvis følger DHF det samme koncept som i sommers, hvor den ene trup rejste til Frankrig og den anden til ungdoms OL i Ungarn. Derfor kan det betyde at truppen bliver delt i to hold, da der lige nu er 4 spillere udtaget til hver position – hele 28 spillere. 

 

Der er kamp om pladserne og drengene skal vise at de stadig skal være med i truppen;

 

“Det gælder om at vise at man er en habil håndboldspiller som osse er i god form. Vi skal træne hver dag og derfor gælder det om være med og at slå til på de få dage vi skal være med landsholdet”, fortæller Simon Pytlick og Jeppe Cieslak. 

 

6 spillere fra GOG er udtaget til U18 landsholdssamling i Løgumkloster hvor to landskampe mod Holland bliver afviklet d. 2-5 januar 2018.

 

– Jeppe Cieslak
– Simon Pytlick
– Marcus Stroustrup 
– Anders Beuschau
– Anton Filtenborg
– Steven Jacobsen

 

7 Spillere fra GOG er udtaget U20 landsholdssamling på Club La Santa 5-12. Januar 2018. 

 

Frederik Bo
Victor Bang
Mathias Gidsel
Lukas Jørgensen
Emil Jakobsen
Andreas Magaard
Emil Lærke

17.- 29. Juli 2018 EM i Slovenien – U20-landsholdet

08. – 20. August 2018 EM i Kroatien – U18-landsholdet