Skip to main content

GOG spillere i Lübeck

Af 1. juli 2017december 19th, 2018Nyhedsarkiv

01-07-2017

GOG spillere i Lübeck

Træningslejr og stævne er en del af opvarmningen til VM i Georgien

 Om der har været tid til Lübecker Marzipan og sigtseeing i den gamle Hanseestad forlyder historien ikke noget om. Men én ting er sikkert; håndbold med Landsholdet er det sommeren, indtil videre, består af for 9 spillere fra GOG Håndbold. Læs med hér hvordan det går, fortalt af spillerne selv.

 

Fra GOG er vi Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel, Emil Lærke, Victor Bang, Emil Jakobsen, Andreas Magaard, Frederik Hansen, Knud Ronau og Frederik Hummelmose

 

Vi er i Lübeck og har været hér siden mandag d. 26 juni og skal hjem onsdag d. 5. august. For landsholdet fungere det som en træningslejr og forbedredelse til VM i Georgien, men vi er også med i et stævne; nemlig det 23. internationale Lübecker Handballtage.

 

Udover turneringen træner vi meget og bla. spillede vi mod Japan til træningen tirsdag. Ellers har vi spillet to gældende kampe i turneringen. Den første mod Island, hvor vi spillede en mindre god første halveg hvor vi var bagud 14-16 ved pausen. Anden halveg var vi bedre og vi og endte med at vinde 33-30.

 

Fredag spillede vi mod Fúchse Berlin da de var med på et afbud fra Algeriet. Der var det første halveg som var god; 20-9 til Danmark. 2. halveg var mindre god, og vi står lige i anden halveg. Den ender 35-24.

 

Som det ser ud lige nu, skal de 9 GOG-spillere og resten af landsholdet møde Tyskland i finalen.

 

Kampene kan ses på sportdeutchland.tv, både dem som er spillet men også finalen søndag.

 

Umiddelbart er der videre udtagelse kort efter samlingen i Lübeck

 

 

Fortsat held og lykke med kampene og den videre udtagelse.