Skip to main content

GOG slog DHG

Af 25. februar 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

25-02-2017

GOG slog DHG

Vigtig kamp om det fynske mesterskab

GOGs U14 drenge 1 mødte fredag aften DHGs U14 drenge 1. Det var nummer 1 mod 2 i den bedste fynske U14 række, 1. division.

 

GOG har tidligere mødt DHG i denne sæson, en gang før jul og en gang efter. Gangen før jul tabte GOG, men det var en kamp hvor GOGs målmand var skadet, så der var en markspiller på mål. Den anden kamp efter jul var spændende i første halvleg, men GOG vandt med 7 til sidst.

 

Så var der denne kamp i fredags. GOG startede med god fart og kommer hurtigt foran med 5-1. GOG holdt føringen på de cirka 4 mål det meste af første halvleg, og så til slut bliver der løbet ekstra mange gode kontra, og pludselig er GOG foran med 9 ved pause.

 

Så kom anden halvleg, hvor drengene havde været ude og snakke om, at de bare skal holde den føring for alt i verden. Men alligevel gnavede DHG sig ind og kommer hele tiden tættere og tættere på GOG. Da der var godt 10 minutter tilbage af kampen, så fører GOG pludselig kun med 3 mål.

  

Men så skete det samme, som skete i første halvlegs slutning, der blev løbet en hel masse hurtige kontra. Og GOG endte med at vinde med hele 11 mål.

 

Det var en rigtig vigtig sejr for drengene, fordi det betyder, at der nu er stor sandsynlighed for, at GOG-drengene vinder det fynske mesterskab – og kommer til DM-kval-kampe. DHG er det eneste hold på Fyn der har kunnet måle sig med GOG mandskabet i denne sæson, og det var nu anden gang, de to hold mødtes efter jul. Og også anden gang, at GOG vandt, og det er derfor, at de sandsynligvis vinder FM, og at de så skal til DM-kval i april. Der er dog nogle kampe tilbage, som skal tages alvorligt og vindes, hvis det skal lykkes.

 

GOGs næste kamp er i morgen, søndag, hvor de skal møde deres eget andenhold, som i denne turnering hedder Gudme HK.. Det er selvfølgelig også en hjemmebane kamp i SEF arena (GOG arena). Kampen er klokken 14.00. Så kom og hep på et GOG-hold eller 2. På GOG eller Gudme.