Skip to main content

GOG/Oure U16 piger vandt klart foran masser af tilskuere

Af 24. oktober 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

24-10-2015

GOG/Oure U16 piger vandt klart foran masser af tilskuere

Det blev en stor sejr over Holbæk, og Mollie Edelved skal have kage med

GOG/Oure-Holbæk U16 pige 1 division:

 

I dag har GOG/Oure-pigerne spillet imod Holbæk. Holbæk kom godt fra start, og udeholdet kom foran med 2-1.

 

Men derefter begyndte pigerne fra GOG/Oure at spille op til deres mere normale niveau – og kom derfor foran med 8-2. Og derefter blev pigerne fra Sydfyn ved med at holde stand, så de endte med at vinde 1. halvleg med 16-8.

 

Det var i øvrigt til stor glæde for det store antal Oure-elever, som var mødt op til kampen for at støtte deres efterskolekammerater.

 

I anden halvleg begyndte GOG-pigerne også at øve noget undertal… Dommerne sparede i  hvert fald ikke på 2-minutterne. 🙂 Men det forhindrede ikke hjemmeholdet i at holde flow i spillet, så de endte med at vinde komfortabelt med 32-18.

 

Mål nummer 30 blev lavet af stregspilleren Mollie Edelved, og det betyder, at det er hende – eller måske hendes forældre – som skal sørge for at medbringe kage til næste træning eller kamp. Måske var det ekstra fedt for hende – fordi hun faktisk kommer fra Holbæk.

 

På alle måder tillykke med det flotte spil og den gode kamp. Det var den anden kamp ud af to mulige. I den første kamp vandt GOG/Oure 30-21 over HØJ.

 

Den næste kamp skal spilles i Farum Arena søndag den 1. november imod Furesø. Held og lykke med den næste kamp og resten af sæsonen.

 

Malte Brovall Jäger