Skip to main content

GOG Håndbolds U6 og U7 sæson 2015/2016 – nye stjerner fødes

Af 20. april 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

20-04-2016

GOG Håndbolds U6 og U7 sæson 2015/2016 – nye stjerner fødes

Så kom der nyt fra vores aktive U6- og U7-afdeling. Se deres dejlige år her

GOG Håndbolds U6U7 sæson 2015/2016 – ”Nye stjerner fødes”.

 

Opstarten  ved mini træning for GOG´s U6 og U7 begyndte d. 2 september 2015. Træningen har igennem sæsonen bestået af lege og fællesaktiviteter, motorisk træning og ikke mindst en masse boldspil. I træningen har vi haft til formål hele tiden at inddrage bolden i alle øvelser, at løbe og bevæge os en masse og forståelse af håndboldspillet.

 

I løbet af året har vi deltaget i FHF´s turneringer.

 

Det første stævne foregik d. 14 november på Langeland – nærmere Humblehallerne. Forneden ses et billede fra stævnet.

 

                       

 

Da vi kom tættere på julen var det tid til det andet stævne i sæsonen. 5 december, spilede vi på vores egen hjemmebane i GOG Arena.

 

Årets sidste træning var ved juletid og her var der planlagt en speciel juletræning, hvor vi havde besøg fra Herre Liga holdet.

 

Grundet øget spillerantal og med en stor hjælpsomhed, tiltrådte Frederik Odder Skou Hansen i mini-afdelingen ved årsskiftet.

 

Det viste sig ikke at være den sidste gang vi skulle til Langeland og faktisk heller ikke den her gang var den sidste. Men  den d. 23. Januar spillede vi stævne i Humble. Her var det også stævnet, hvor nye spillere fik deres debut i den gule trøje.

 

Stævnet 27. Februar var i Stenstrup, hvor det blev til vundne og uafgjorte kampe – dog var nu de uafgjorte kampe, de kampe vi spillede mod hinanden. 

 

Lørdag d. 19 Marts afholdte vi teststævne i GOG, arrangeret af FHF. Forbundet, med Peder Rasmussen i spidsen, satte gang i teststævnet i form af nye tiltag såsom en ny boldtype og færre markspillere. Forneden ses billeder fra selve dagen, hvor både forældre og børn evaluerede på de nye tiltag.

 

2. April var sidste stævne. Vi var opdelt i to forskellige haller. To af de tre hold drog for tredje gang til Langeland, men denne gang i Langelandshallen, imens det tredje hold tog til Rantzausminde. Stævnerne bar præg af en god stemning, og så var der jo medaljeoverrækkelse efter endt stævne.

 

 

 

 

 

 

 

Om onsdagen efter weekendens stævner havde vi besøg af GOG maskot, den herlige drage Poul van GOG og vi fik alle taget et fællesbillede med medaljerne rundt om halsen.

Derudover har vi holdt træningen i hævd i efterårsferieren, vinterferien og påskeferien. Til disse træninger var der knap så mange børn som der plejede at være. Men dette var absolut ikke det som skulle holdes os fra at træne. I stedet var der mere plads og endnu mere fokus på de enkelte spillere.  

 

Børnene er blevet endnu bedre håndboldspillere i løbet af sæsonen. Vi er nu flere GOGére og oplevelserne er uforglemmelige!  

 

Hvad går vi til…? VERDENS BEDSTE SPORT!

 

U6 og U7 minierne takker ikke af for i sæsonen endnu – vi kan se frem til at løbe ind med Liga Herrerne til slutspilskampen d. 11 maj. Ellers fortsætter vi med træning om onsdagen til sædvanlig tid; nemlig fra 16:30 til 17:30 indtil 27.april hvor de nye U6 spillere vil komme og træne med. Derudover vil der blive afholdt træning fredag eftermiddag d. 29 og lørdag formiddag d. 7.

 

 

De bedste hilsner

 

Signe, Frederik og Mads