Skip to main content

GOG Håndbold siger 1000 tak til alle for Final 4

Af 1. maj 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

01-05-2015

GOG Håndbold siger 1000 tak til alle for Final 4

GOG Håndbold får ros for Final 4 – og GOG Håndbold siger mange tak

GOG Håndbold var meget stolt over at være den eneste klub i Danmark, som var repræsenteret i Final 4 i både U18 og U16 hos både drenge og piger. Men GOG Håndbold var mindst lige så stolt over, at det lykkedes at arrangere tre udgaver af ungdomshåndboldens Final 4 i GOG Arena i samme weekend – og så endda med stor succes.

 

–       Det er et stort arrangement, og jeg er stolt over, at vi i GOG kan løfte sådan en opgave, siger formand Niels Kildelund og fortsætter: Det er dejligt, at vi kan fylde hallerne, når de bedste ungdomshold kæmper om DM-medaljer, og det er naturligvis fantastisk for os som klub, at vi er repræsenteret i alle Final 4. Men det er mindst lige så tilfredsstillende, at vi fra mange sider får ros for at lave et arrangement, som både var godt planlagt og godt udført, lyder det fra formand for GOG Håndbold Niels Kildelund.

 

Fyns Håndbold Forbund er blandt dem, der udtrykker begejstring over Final 4 i Gudme, og en række af de deltagende klubber har også henvendt sig og sagt tak til GOG for en god weekend, som endda var ekstra udfordret af, at GOGs ligahold også skulle spille tv-kamp om lørdagen, hvilket gjorde logistikken ekstra vanskelig – og alligevel gik alt godt.

 

Niels Kildelund udtrykker også glæde over, at den sportslige succes for GOG er en konsekvens af det store børne- og ungdomsarbejde, som udføres i GOG Håndbold og det eksemplariske samarbejde, som GOG Håndbold har med Skolerne i Oure, så det er den absolutte elite i dansk ungdomshåndbold, der samles i både GOG Håndbold og Skolerne i Oure.

 

–       Jeg vil gerne på egne vegne og på bestyrelsens vegne og hele GOG Håndbolds vegne gerne sige mange tak til både de deltagende klubber, alle de mange frivillige, de bidragende sponsorer, Gudmehallerne og Cafeteria og alle tilskuere for en fantastisk håndbold-weekend på Sydfyn. Vi er klar til at gøre det igen, hvis vi bliver bedt om det, slutter Niels Kildelund.

 

Det er muligt – andetsteds på GOG Håndbolds hjemmeside – at se, hvordan det sportsligt endte til Final 4.