Skip to main content

GOG – EGENSE/RANTZAUSMINDE IF 21-21 (13 -11)

Af 27. marts 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

27-03-2017

GOG – EGENSE/RANTZAUSMINDE IF 21-21 (13 -11)

U-12 AA nøjes med uafgjort – men resultatet var alligevel ikke så skidt

I første halvsæson i u12 Drenge A, sluttede GOG på 2. Pladsen, mens ERI indtog 3. Pladsen. Denne placering ser ud til at gentage sig i forårets AA spil. GOG har vist en stigende formkurve, og for 14 dage siden slog drengene rækkens suveræne tophold Stjernen. I lokalopgørene imod ERI er dog altid garanti for tætte og spændende opgør. Opgøret søndag var ingen undtagelse.

 

Det var en kamp, hvor GOG kampen igennem var i front. En kamp hvor scoringer på GOG holdet var fordelt på alle spillere og på alle spillets facetter. Alt tydede derfor på at GOG ville trække sig sejrrigt ud af opgøret. Efter 12 minutter i 2. Halvleg, og ved stillingen 19-16, blev en GOG spiller dog ramt af en skade, i en situation der opstod helt tilfældigt. Det ramte GOG’s flow og rytmen i spillet blev i en periode ustabil, hvilket ERI holdet udnyttede med en række flotte forsvars og angrebsaktioner.

 

Med 2 minutter tilbage af opgøret var GOG foran med 21-20, og de sidste hektiske minutter gav kun en enkelt scoring til ERI, således at opgøret endte 21 -21. Et skuffende resultat, når man har været foran hele kampen, men ikke desto mindre et resultat som GOG kan bruge til mest i forhold til tabellen. Men tabellen er jo ikke altid det eneste der tæller, når der er tale om lokalopgør, og derfor var det en flok skuffede GOG spillere, der i forlængelse af kampen faktisk glemte at de havde leveret en rigtig flot indsats kampen igennem.

 

I næste weekend gælder det for GOG’s vedkommende TPI, mens ERI tirsdag møder Stjernen. Vinder GOG, og taber ERI – så kan GOG tage til det ventende DM slutspil med en fortjent 2. Plads i den bedste fynske u-12 række.

 

Dagens kamp var traditionen tro også præget af et entusiastisk og medlevende publikum. Det er virkelig noget der fremmer håndboldsporten og drengenes glæde ved spillet når forældre er positive overfor såvel ens eget hold- såvel som modstanderholdet. Også positivt når kampens unge dommer skal nøjes med at bruge sin koncentration på at dømme kampen, og ikke skal forholde sig til belærende tilråb fra bedrevidende tilskuere.

 

Tak til drengene fra såvel ERI som fra GOG for endnu et drama. Samt stor tak til kampens dommer, trænere og de tilskuere der bidrog til den gode og håndboldglade stemning i hallen.

 

Dagens hold:

 

Cheftræner: Stine Winther

Spillere: Skjold, Nydam, Valdemar, Aksel Kaj, Rasmus, Lasse, Mikkel, Marcus, Hugo, Anker,

 

 

Hørt omkring holdet:

 

Ved lørdagens træning havde træner Stine og holdet træningsassistance af Poul Syberg og målmandstræner Frederik Hummelmose. Det gav lynhurtigt tilgang af 2 nye spillere Scott og Keld! Ved en nærmere gennemgang viste det sig dog at det skyldtes at Syberg havde det bedre med navnet Scott end med Skjold, samt en åbenlys forveksling af Lasse Vilhelmsen og far Keld Vilhelmsen. På dagens holdkort var Scott og Keld derfor skrevet på med rette navne Skjold og Lasse.

 

Anker Ørneborg var som altid kreativ og målsøgende på playmakerpladsen, og på dagen betød det at han ikke kunne være med til lillebror Olafs dåb. Dermed var holdets trofaste tilskuere, tidligere ligatræner i GOG Thomas Ørneborg og den tidligere Polske landsholdsspiller Karolina Ørneborg heller ikke tilstede på dagen. Dog et stort tillykke til Olaf. Håber at han fik en gul trøje i gave.

 

Efter skadesproblemer var venstrefløjen Nydam tilbage for fuld styrke, hvilket han markerede med en række flotte mål. Tidligere på sæsonen blev han spurgt af en af de andre drenge om hvad han egentlig hed mere end Nydam. Her blev det afsløret at hans borgerlige navn er Tobias, og på spørgsmålet om der var nogen der tiltalte ham med det navn, var svaret: Ja mine forældre – ikke andre!

 

Ved fredagens træning var der selfies med flere af de besøgende Raphael Var spillerne. Her var FC Barcelona legenden Daniel Sarmiento den mest populære, mens den kommende stregstjerne Artsem Karalec, til de franske journalisters overraskelse var kendt af flere af drengene.