Skip to main content

GOG-drenge og GOG-piger udtaget til udvalgte hold

Af 10. april 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

10-04-2015

GOG-drenge og GOG-piger udtaget til udvalgte hold

Masser af GOG-spillere er udtaget til udvalgte hold

GOG-spillere udtaget – overalt!

 

Forhåbentlig har vi husket dem alle…

 

Det er ikke let at få alle med. Der er nemlig masser af dygtige GOG-spillere, som er udtaget til landshold og udvalgte hold og Team Danmark træninger i de kommende uger.

 

Frederik K. Clausen, Mike Jensen og Kasper Kildelund er netop udtaget til træner Claus Hansens skarpe U21 Team Danmark samling den 27. april i Vildbjerg. Pøj-pøj til de store, stærke GOG-”knægte”.

 

Lidt senere på måneden er det Danmarks bedste U19-spillere, som er samlet til Team Danmark træning under ledelse af Morten Henriksen, og her er der også masser af GOG-præg på truppen: Jon L. Andersen, Mathias Hedegaard, Frederik Krabbe, Lasse Møller og Lasse W. Rosendahl er med.

 

Og pigerne kan skam også: Når der er fælles talenttræning for årgang 98, 99 og 00, så er der også masser af GOG-piger med. Nanna Bjerregaard fra årgang 98, Maja Bruun, Laura Eggert, Lærke Vedel og Emma Nielsen fra årgang 99 samt Emilie Brovall Jäger fra årgang 00 er udtaget til talentansvarlig Heine Eriksens træningssamling i Kolding. (Spillere, som deltog i DU17 EM-kval, deltager ikke i denne samling, men er forhåndsudtaget til Talenttræningens Sommerlejr 13.-18. maj).

 

Tilbage til drengene igen: Her samles Jeppe D. Andersen (Oure), Frederik Hansen (GOG), Emil Jacobsen (GOG), Jens Kristensen (Oure/GOG), Andreas Magaard (GOG) og Jonathan Sørensen (GOG) til talenttræning i Fredericia.

 

Til lykke til hele banden. Både mænd, drenge og piger…