Skip to main content

GOG dominerede igen de fynske pokalfinaler

Af 15. marts 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

15-03-2014

GOG dominerede igen de fynske pokalfinaler

Med seks hold i pokalfinalerne blev GOG igen mest vindende.

GOG Håndbold stillede idag med hele seks hold i de fynske pokalfinaler, og heraf kunne de fem række armene i vejret efter kampen som pokalvindere.

 

Pokalfinalestævnet var i år henlagt til Odense Idrætshal.

 

Første hold i aktion var U-12 Drenge Mesterrække, som må forventes at skulle spille med om det uofficielle DM i Hvidovre.

 

Poul Sybergs drenge vandt en knusende sejr på hele 33-13 over Risøhøj.

 

Andet hold var så Annette Knudsen og U-14 Pige 1. division, som slog de evige rivaler i rækken fra Svendborg HK med hele 20-12.

 

Tredje hold i rækken var igen et U-12 Drengehold, idet andetholdet havde spillet sig i B-finalen hvor holdet vandt med knusende 31-19 over Team Vestfyn.

 

Fjerde hold i rækken blev GOGs U-12 Piger fra Mesterrækken, som skulle ud i et vaskeægte lokalbrag mod Thurø IF, som desværre løb med sejren på 16-13.

 

I de sene eftermiddagstimer skulle GOG Håndbolds U-18 Pige Liga op imod lokalrivalerne fra Svendborg HK, og efter en meget tæt kamp vandt Thomas Brandt Nyegaards piger med 23-22.

 

Dagens sidste finale med gul deltagelse var hos U-18 Drengene, hvor Mathias Albrektsens drenge slog arrangørklubben HC Odense med hele 31-21.

 

Hermed blev det til seks finaler og fem sejre, samt et knebent nederlag.

 

Et stort tillykke til vinderne, men også et stor ros til U-12 Pigerne – det er flot alene at komme i finalen.

 

/Jens