GOG Cup U-10 bød på masser af drama

Af 12. oktober 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

12-10-2013

GOG Cup U-10 bød på masser af drama

GOG Cup U10 er slut: Thurø og Silkeborg/Voel vandt.

Den sidste kamp er spillet. Det sidste skud er sendt af sted. Det sidste mål er scoret. GOG Cup for U10’ere er slut for i år, og det blev et herligt invitationsstævne med masser af flot håndboldspil, en masse dejlige drenge og piger med smil på læberne – og en hel del drama.

 

Samlet vinder i drenge A rækken blev Thurø med en klar finalesejr over Hammel. Men inden da havde både Thurø og Hammel spillet nogle tætte og spændende kampe mod blandt andet HIK, Køge og FIF – ja, og faktisk også mod GOGs eget drengehold. Et spændende stævne. Med Thurø som samlet vinder.

 

Hos pigerne var der også  masser af spænding. Det var Hammel og Silkeborg/Voel, der var stævnets klart stærkeste mandskaber. De to hold spillede 10-10 mod hinanden i puljekampen – og dermed  blev det målforskellen, som blev afgørende: Og her var Silkeborg/Voel bedst. Hammel på 2. pladsen. I U 10 pige B var det også Hammel – bare andenholdet – der vandt.

 

Tak for endnu et godt stævne. Både til spillerne, trænerne, lederne, forældrene, tilskuerne, dommerne og de frivillige ved dommerbord og omegn. Vi ses til GOG CUP 2014.

Skriv en kommentar