Skip to main content

GOG Cup U-10 bød på masser af drama

Af 12. oktober 2013december 29th, 2018Nyhedsarkiv

12-10-2013

GOG Cup U-10 bød på masser af drama

GOG Cup U10 er slut: Thurø og Silkeborg/Voel vandt.

Den sidste kamp er spillet. Det sidste skud er sendt af sted. Det sidste mål er scoret. GOG Cup for U10’ere er slut for i år, og det blev et herligt invitationsstævne med masser af flot håndboldspil, en masse dejlige drenge og piger med smil på læberne – og en hel del drama.

 

Samlet vinder i drenge A rækken blev Thurø med en klar finalesejr over Hammel. Men inden da havde både Thurø og Hammel spillet nogle tætte og spændende kampe mod blandt andet HIK, Køge og FIF – ja, og faktisk også mod GOGs eget drengehold. Et spændende stævne. Med Thurø som samlet vinder.

 

Hos pigerne var der også  masser af spænding. Det var Hammel og Silkeborg/Voel, der var stævnets klart stærkeste mandskaber. De to hold spillede 10-10 mod hinanden i puljekampen – og dermed  blev det målforskellen, som blev afgørende: Og her var Silkeborg/Voel bedst. Hammel på 2. pladsen. I U 10 pige B var det også Hammel – bare andenholdet – der vandt.

 

Tak for endnu et godt stævne. Både til spillerne, trænerne, lederne, forældrene, tilskuerne, dommerne og de frivillige ved dommerbord og omegn. Vi ses til GOG CUP 2014.