Skip to main content

GOG CUP en succes – for alle

Af 18. september 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

18-09-2016

GOG CUP en succes – for alle

Og GOGs egne U14 drenge vandt GOG Cup med ét mål

GOG Cup blev en succes – for alle

 

GOG Cup er blevet en fast tradition for de bedste U12- og U14-hold i Danmark. Og i denne weekend blev stævnet afviklet igen – med stor succes for alle deltagere.

 

Det lykkedes for et enkelt af GOG-holdene at vinde GOG CUP. Det var U14 drenge A, som blev vinder af årets GOG Cup – på den mest spændende facon overhovedet.

 

Første dag spillede GOG-drengene mod Skjern, og det blev til en gul sejr over Skjern på 25-20. Senere på dagen var det FIF, der var modstanderen, og her vandt GOG med overbevisende 35-24. Dermed var GOG-drengene klar til finalepuljen på dag 2.

 

Første kamp i finalepuljen var mod Maribo, og her viste GOG, at de var det bedste hold ved at vinde over Maribo med sikre 26-16, og dét blev en vigtig sejr.

 

Den sidste og afgørende kamp om den samlede sejr i U14 A-rækken var mod Skanderborg. De to hold havde en forrygende DM-semifinale mod hinanden for to år siden, og her vandt GOG over Skanderborg – og GOG tog senere DM-guldet. Men for et par uger siden mødtes de to hold igen i finalen i HEI Cup, og her var det Skanderborg., der sejrede.

 

Denne gang blev kampen et drama. De to hold fulgtes (næsten) ad i hele kampen, og til sidst var stillingen 19-19… Kampen sluttede altså uafgjort. Og da Skanderborg kun havde vundet med 9 mål over Maribo (og GOG vandt jo med 10 mål), så endte GOG med at vinde stævnet samlet.

 

Til lykke med sejren til både træner Kenneth Østbjerg, assistenttræner Kristian Kildemand og alle drengene.

 

Resten af GOG Cup blev – ifølge de deltagende hold – også en succes for deltagerne. På træner- og ledermødet var der næsten kun roser til overs for stævnet. Der var ros til både indkvartering, kamplængde, maden, de frivillige, de øvrige modstandere, transporten og meget andet. 1000 tak for de pæne ord.

 

Og ikke mindst 1000 tak til alle de frivillige som sørgede for, at hele stævnet forløb så godt, som det gjorde.

 

Andre resultater? I U14 pige A var det HEI, der vandt stævnet. Hos U12 drenge A snuppede Ringsted-drengene den samlede triumf i GOG CUP. Og i U12 pige A var det Køge, som erobrede den samlede sejr i GOG Cup. Til lykke til vinderne fra hele landet. Og tak for jeres deltagelse i GOG Cup. Vi håber, at vi ses igen næste år.

 

Andre GOG-resultater? Det vil føre for vidt at nævne alle resultater fra alle rækker. Så vi tager os den frihed at nøjes at nævne et enkelt resultat fra B-rækkerne. Her lykkedes det nemlig for GOG 2 at vinde U14 drenge B-rækken. Til lykke med det!