Skip to main content

GOG blev nr. 3 og 4 til DM i beachhåndbold for U16 i Kerteminde

Af 19. juni 2016december 29th, 2018Nyhedsarkiv

19-06-2016

GOG blev nr. 3 og 4 til DM i beachhåndbold for U16 i Kerteminde

U16-pigerne blev nummer 4 til DM, og U16-drengene blev nummer 3 til DM

Vel er strandhåndbold ikke rigtig håndbold og vel var de almindelige trænere ikke med… Alligevel siger jeg jer:

 

GOGs U16-drenge og GOGs U16-piger gjorde det virkelig flot ved de danske mesterskaber i beachhåndbold i går i Kerteminde.

 

Der var tolv hold med hos både pigerne og drengene til DM. Og både GOGs piger og GOGs drenge vandt tre kampe hver og tabte to kampe hver…

 

Pigerne først: GOG vandt først en klar sejr over Sydhavspigerne, så vandt de sydfynske piger også over Herning (men dog først efter shoot out). Sidste kamp i puljen var mod Kolding, og her vandt GOG-pigerne klart.

 

Det gav en suveræn puljesejr og en plads i DM-semifinalen, men derefter var Rødovre og HEI/VRI for stor en mundfuld for GOG, og det endte med en flot DM 4. plads til GOG-pigerne.

 

Til lykke med det. Jeg tør da slet ikke tænke på, hvad det kan ende med, hvis holdet rent faktisk trænede strandhåndbold sammen 🙂. Eller måske er det netop det, der er charmen 🙂

 

Så drengene: Faktisk havde GOGs U16-drenge kvalificeret to  hold til DM. Men man må kun stille op med et fra hver klub. Første kamp blev vundet klart, næste kamp blev tabt i shoot out og sidste kamp vundet overlegent.

 

Det gav en 2. plads i puljen, og fordi GOG var “bedste 2’er” i puljerne, så gav det en plads i semifinalen. Her tabte GOG dog til HUK Øresund. Til gengæld rejste GOG-drengene sig og vandt over HEI/VRI – og fik derfor bronze til DM i beach.

 

Til lykke til alle pigerne og alle drengene. Efter endnu en dejlig dag på stranden – i Kerteminde.