Skip to main content

GOG afholder DM for U-16 og U-18

Af 15. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

15-04-2018

GOG afholder DM for U-16 og U-18

21. og 22. april afholder GOG DM for Ungdom Piger

Velkommen til DM i Gudme !

 

Så er GOG igen vært for en omgang danske mesterskaber.

 

I sidste sæson var det Danmarks bedste U16- og U18-drenge, der mødtes for at fordele DM-medaljer i Gudme.

 

I denne sæson er det Danmarks bedste U16- og U18-piger, der mødes for at fordele DM-medaljer i Su’vit Arena.

 

I GOG Håndbold er vi naturligvis svært stolte over, at vi igen er blevet udvalgt til at afvikle et DM, og vi håber, at du vil være med til at skabe den fest og den stemning, som alle DM-deltagerne ærligt talt har fortjent.

 

De danske mesterskaber spilles lørdag den 21. og søndag den 22. april, og der vil være ungdomshåndbold af højeste klasse fra formiddag til aften. Og vi er så heldige, at der sågar er et hold fra GOG med til de danske mesterskaber.

 

Hos de mindste, U16-pigerne, er det følgende fire hold, der har kvalificeret sig til DM – fra henholdsvis Øst og Vest: FIF, Skanderborg, FC Midtjylland og GOG.

 

Det er altså her, at arrangørklubben GOG selv er med. Det er naturligvis det stærke samarbejde mellem klubben GOG og Skolerne i Oure, der har sikret den sydfynske plads til DM for U16 for første gang i flere år.

 

Hos de yngste ser semifinalerne således ud: Først spiller det bedste hold i Øst, FIF, mod det næstbedste hold fra Vest, Skanderborg. Altså FIF-Skanderborg klokken 11.00 lørdag den 21. april. Den anden semifinale hos de yngste står mellem nummer 1 i Vest, FC Midtjylland, som skal spille mod nummer 2 i Øst, nemlig GOG. Altså FC Midtjylland mod GOG klokken 15.00 i GOG. Også lørdag den 21. april.

 

Hos de største, U18-pigerne, er det følgende fire klubber, der har kvalificeret sig til DM – fra henholdsvis Øst og Vest: FC Midtjylland er med – også her. Skanderborg er med – også her. FIF er med – også her. Og så er Ajax med.

 

Hos de ældste ser semifinalerne således ud: Først spiller det bedste hold i Øst, Ajax, mod det næstbedste hold fra Vest, nemlig Skanderborg. Altså Ajax-Skanderborg klokken 13.00 lørdag den 21. april. Den anden semifinale hos de ældste står mellem nummer 1 i Vest, igen FC Midtjylland, som skal spille mod nummer 2 i Øst, FIF. Altså FC Midtjylland mod FIF klokken 17.00 i GOG. Også lørdag den 21. april.

 

Der bliver med 100 procents garanti masser af flotte detaljer, når Danmarks fire bedste U16-hold for piger mødes, og når Danmarks fire bedste U18-hold for piger mødes. Så kom endelig til Su’vit Arena og se flot ungdomshåndbold.

 

Det bliver blandt andet spændende at se et af dansk håndbolds største talenter, Emilie Bodholdt Steffensen. Hun er 2. års U16-spiller, men hun er rykket op og spiller for U18-holdet i FC Midtylland. Hvis FCM ellers holder fast i det, så betyder det, at GOG/Oures U16-piger slipper for at skulle møde Emilie Bodholdt Steffensen i U16-semifinalen. Til gengæld får FIFs U18-pigerne ”fornøjelsen” af Emilie Steffensen i U18-semifinalen.

 

Men hun er naturligvis ikke den eneste spændende spiller. Der er masser af dygtige spillere med, hvoraf en del spiller på de danske ungdomslandshold. Så vi håber, at der kommer mange. Både til lørdagens fire semifinaler og til søndagens bronzekampe og finaler, som spilles klokken 09.30, 11.00, 13.00 og 15.00.

 

Vi håber i GOG Håndbold, at der vil komme masser af positive tilskuere for at støtte deres hold på en fair og ordentlig måde. Noget kunne jo i hvert fald tyde på, at der kommer nogle fra både FC Midtjylland (to  hold med), Skanderborg (to hold med) og FIF (to hold med), der jo altså alle har hold med i begge udgaver af pigernes Final 4. Imponerende.

 

Men der kommer uden tvivl også masser fra Ajax, og så krydser vi alt for, at der vil komme mange og heppe på pigerne fra GOG og Oure. Skolerne i Oure har i hvert fald ”blive-weekend”, så der er grund til at håbe på, at nogle af dem, der går på efterskole eller gymnasium på Oure, vil lægge vejen forbi hallen i Gudme og skabe god stemning.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbold

 

PS: Det koster 75 kroner, hvis man ønsker at se kampe begge dage. Og det koster 50 kroner, hvis man nøjes med en enkelt dag.