Skip to main content

Godt spil, gode kampe og stærke hold efter en 2 timers køretur

Af 19. december 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

19-12-2016

Godt spil, gode kampe og stærke hold efter en 2 timers køretur

U12 drengene brugte weekenden til at teste sig selv imod nogle af de bedste

Lørdag var U12 drengene i Rødding, for at deltage i Ribe HKs stævne for nogle af de bedste U12 hold i det Syd- og Midtjyske, samt fra Fyn. Det blev en rigtig god dag, med 3 kampe der virkelig gav håndboldudvikling på det optimale niveau.

 

Kl. 8.00 og i -3 graders frost stod 11 drenge klar ved SEF Arena. Forude ventede Ribe HK, Ry Håndbold og Herning Håndbold. Gode modstandere, der i de seneste år har gjort sig bemærket ved at være med helt fremme i netop denne årgang. Efter en køretur på små 2 timer bød første opgør på Ribe HK. Et Ribe mandskab der stod rigtig godt til GOG drengene. Hurtigt teknisk spil, og dygtigt udførte kombinationer, gav en rigtig god kamp, hvor halvlegsføringen på 11-9 til Ribe, endte med en sejr på 20-17 til værterne. Det var en kamp som GOG drengen kunne have vundet, men også en kamp der tabes grundet egne fejl. God fight og godt humør var dog kendetegnende for drengen kampen igennem.

 

Kamp nr. 2 mod Ry håndbold, blev måske den foreløbigt bedste og mest seværdige kamp i denne sæson. Det var 2 mandskaber der stod rigtig godt til hinanden,  og som spillede en jævnbyrdig og rigtig god kamp. Der blev virkelig gået til stålet, men kampen igennem på en fair og velspillet måde. Fantastisk når begge mandskaber står med følelsen af at have vundet, selvom resultatet blev 26-24 til Ry.

 

Til den sidste kamp mod Herning begyndte man at kunne se at drengene havde været tidligt oppe, samt spillet 2 rigtig gode kampe. En rigtig god første halvleg, førte til den lidt misvisende halvlegsstilling på 17-10 til Herning. En dårlig afslutning på halvlegen, slørede over at kampen faktisk frem til det 13. minut var med GOG i front.  Igen var det de ærgerlige tekniske fejl der kostede dyrt. Kampen endte 34 – 18 til Herning, en 2. Halvleg hvor GOG aldrig gav op, men til sidst ikke havde mere energi at komme med.

 

Fantastisk dag i Rødding med rigtig god håndbold, dygtige modstandere og kampe på allerhøjeste niveau.

 

Sagt i løbet af dagen:

 

Wauw her er både badeland og bowling – vinder vi alle 3 kampe så skal vi begge dele – på min regning. Måske heldigt for denne kække GOG spillers lommepengebudget at alle 3 kampe blev tabt.

 

Hvorfor skal du have pølsemix til frokost? kan du ikke spise det der er inde ved de andre? – Nej jeg er sådan lidt kræsen – jamen kan du ikke lide kylling som de får serveret? – hvad er der kylling, det elsker jeg……

 

Jeg kan ikke mere! Jamen du kan da ikke bare give op…. Det ved jeg godt, men min krop er ude af stand til at bevæge sig som jeg gerne vil have det J

 

 

Dagens hold: ( alle 3 kampe )

 

Skjold, Mads, Nydam ( 4 mål ), Mikkel, Rasmus ( 9 mål ), Anker, Lasse ( 17 mål ), 

Aksel ( 3 mål ), Hugo ( 2 mål  ), Marcus ( 20 mål ), Valdemar ( 4 mål )

 

Cheftræner: Stine Winther

 

Tak til dommere, forældre, spillere og trænere der bidrog til en fantastisk dag. Herunder en kæmpe tak til Ribe HK der arrangerede dette stævne, hvor de bedste hold, på tværs af landsdele får kvalificerede kampe.