Skip to main content

Godt, langt og kulturskabende arrangement for U-12 drengene

Af 26. februar 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

26-02-2017

Godt, langt og kulturskabende arrangement for U-12 drengene

Meget fin sejr til U12 drenge AA efter en hektisk og sjov håndboldweekend

U-12 drenge AA rækken.

Søndag d. 26. Februar 2017. TPI Odense – GOG 13 – 23 (6 -11)

 

Fredag direkte efter skole mødte spillerne fra hele U-12 afdelingen ind i SEF Arena. Her var der planlagt træning, socialt samvær og kampe.

 

Efter 2 gange træning fredag eftermiddag og aften. Opbakning til u12 C holdet, U14 og u10 holdet. Aftenspisning, svømmehal- og biograftur, overnatning på luftmadrasser i klubbens lokaler, kulturskabende godnathistorier, samt en god gang morgenmad og træning lørdag formiddag. Før drengene så Ligaherrernes sejr over Ribe/Esbjerg lørdag eftermiddag. Så var det nogle kampsultne, men også spillere i søvnunderskud der mødte til kamp i TPI søndag formiddag.

 

Men hvor søvnunderskuddet kunne ses i en lidt større fejlprocent end normalt. Så kunne det sociale samvær og holdfølelsen i endnu højere grad ses i måske sæsonens bedste forsvarskamp af holdet. Efter devisen om at hold hvor spillerne har det godt sammen, spiller godt sammen. Så blev der i forsvaret fightet og kæmpet over hele linjen kampen igennem. En fight, der også gav et hidtil uset højt antal udvisningsminutter til spillerne.

 

Fighten var dog nødvendig, for efter at GOG drengene havde slået TPI drengene 31 – 16 i pokalsemifinalen for 2 uger siden, så var TPI taktisk meget forberedt på GOG’s hurtige kombinationsspil. Derudover havde TPI, der i de første kampe i turneringen for de 4 bedste fynske hold, har lidt store nederlag forstærket sig på bl.a. målmandsposten med spillere fra u-14 årgangen. Herligt at se at trænerne i håndboldglædens tegn kan blive enige om løsninger der fremmer ligeværdigheden i kampene og dermed udviklingen for spillerne.

 

TPI var ganske godt med ca. 10 minutter, men derfra måtte de give fortabt overfor GOG’s mange angrebs og forsvarsstrategier. Ganske enkelt en fornøjelse at se et hold spille som et hold. Et hold hvor stregspilleren er super farlig hvis forsvareren går frem, og hvor bagspilleren er ligeså farlig hvis forsvareren bliver tilbage ved stregen. Ligesom presspillet bliver gennemført med tålmodighed og en lang række indbyggede aftaler. I denne fase så man også hvor svært et hold der har det godt sammen er at spille imod, og de mange sociale arrangementer som der er gennemført både i weekenden, men også gennem sæsonen viste igen sin berettigelse på måltavlen.

 

En god kamp, med rigtig godt spil og med en god og fair stemning i TPI. Stor tak til en engageret dommer, der lod spillerne fighte kampen igennem, og med opdragelse og vejledning i reglerne for øje, kun straffede spillerne i situationer han vurderede kunne udvikle sig til fare for andre.

 

Dagens hold:

Skjold, Anker, Mikkel, Valdemar, Hugo, Nydam ( skadet men med på bænken ), Marcus, Lasse, Rasmus, Aksel.

Cheftræner: Stine Winther.

 

Tak til tilskuere, spillere, dommer og deltagere i Påruphallens store fastelavnsfest – der gjorde at dagens kamp var flyttet fra den store  hal, til den hyggelige og intime hal 2. 

 

Ulrik Bramsen