Skip to main content

Godt kæmpet i sidste turneringskamp U12 drenge A

Af 11. december 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

11-12-2016

Godt kæmpet i sidste turneringskamp U12 drenge A

Godt spil, godt kæmpet og klar til næste halvsæson

Efter en turneringskamppause på 3 uger, spillede U-12 drenge A i dag sidste kamp i denne halvsæson. Det blev en kamp som drengene trak sig ud af med en sikker sejr, og med overbevisende spil.

 

Før dagens kamp, var en del ting afgjort i den bedste U12 række på Fyn. GOG drengene havde før dagens kamp allerede kvalificeret sig det afsluttende DM stævne for u-12 hold i april. Holdet havde sikret sig en plads i den kommende AA række, der efter jul består af 4 hold. Men den 2. Plads  i rækken, som baseret på kampene i turnering er den plads som GOG bør indtage, krævede det 2 point fra dagens kamp. Derfor var drengene fra kampens start opsatte og klar til fight.

 

Kampens første halvleg blev målmæssigt en relativt lige affære, hvor GOG var dominerende. Desværre gav spilovertaget ikke en stor føring, og den spinkle pauseføring på 9 – 8 gav derfor gæsterne fra Søndersø ekstra mod fra 2. Halvlegs start.

 

I 2. Halvleg blev kampen dog hurtigt afgjort til GOG’s fordel. Solidt forsvarsspil, kontraangreb, og godt gennemspillet angrebsspil var den klassiske nøgle til sejren på 20-12. Især i forsvarsdelen var GOG’s hold gæsterne så overlegne, så de 4 mål som Søndersø scorede faktisk var i overkanten af et retvisende billede.

 

Kampen igennem producerede GOG’s hold gode chancer. I alt 42 angreb etablerede holdet på de 40 minutters spilletid. Med en højere scoringsprocent på de 12 åbne chancer som holdet misbrugte, så vil holdet i den kommende halvsæson forhåbentlig kunne spille op med rækkens fortjente tophold Stjernen Odense. Der blev også lavet 10 tekniske fejl i angrebene, dels som udtryk for manglende koncentration, men også i spillernes bestræbelser på at lægge lækre detaljer og håndboldlækkerier ind i deres spil. Skønt at se drengene stræbe efter – også i kamp – at skabe de smukke detaljer som de mange træningstimer sætter dem i stand til.

 

Dagens hold:

 

Skjold, Nydam ( 2 mål ), Lasse ( 7 mål ), Anker, Aksel ( 1 mål ), Mikkel, Marcus ( 6 mål ), Rasmus ( 1 mål ), Hugo ( 1mål ), Valdemar ( 2 mål ).

 

Cheftræner: Stine Winther.

Træner: Lasse Møller

 

Tak for indsatsen til dommer, tilskuere samt naturligvis spillere og trænere fra Søndersø.