Skip to main content

God start af en godt arbejdende U10 drenge B trup

Af 22. oktober 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

22-10-2016

God start af en godt arbejdende U10 drenge B trup

Lidt tvivl om hvorvidt drengene var gode nok til B, men den forsvandt

U10  drenge B 

 

Vi vil nu, 3 kampe henne i turneringen, gerne orientere lidt om sæsonopstarten for drenge U10 B. 


Selve træningen er nu ved at komme i system – forstået på den måde, at trænerteamet, Jacob Landtved og Kristoffer, varetager træningen fredag, og Jacob Albjerg onsdag. Deruover er Jacob Albjerg sædvanligvis med til kamp. 

 

Truppen består af 14 søde, lydhøre, lidt meget talende drenge, som er på et meget forskelligt niveau håndboldmæssigt, men som har det til fælles, at de vildt gerne vil lære og udvikle sig.

 
Den store trup, sammenholdt med at det kun er tilladt at have 9 spillere med til kamp, har gjort, at nogle spillere ikke får så meget spilletid som andre. Dette har vi i trænerteamet kompenseret for ved frem mod jul at tilmelde os til C-stævner, hvor de spillere, der så ikke spiller så mange B-kampe, kan få en masse spilletid alligevel. Og planen er, at vi efter jul tilmelder et 3. hold i en C række. 

 

Som skrevet indledningsvis er vi 3 kampe henne i turneringen, og alle 3 kampe er vundet. Her kommer et kort sammendrag af de 3 kampe: 

 

Den første kamp i turneringen var mod DHG på udebane. Vi, spillere og ikke mindst træneren, var en anelse nervøse over om vi havde niveau til B-rækken. Det ved jeg ikke helt, om vi fandt ud af i den kamp, da vi endte som vindere med cifrene 19-2 – i en kamp vi kunne have vundet større. 

 

Anden kamp var d. 9. oktober på hjemmebane mod Østfyn. Også her vandt vi overbevisende med cifrene 19-5. Kampen var rodet, og præget af mange fejl fra vores side. 

 

Den tredje og indtil videre seneste kamp, var samtidig vores helt suverænt bedste holdpræstation, inklusiv de kampe vi har spillet til diverse niveaustævner. Kampen var på udebane mod Egense/Rantzausminde, et hold der ligesom os, havde vundet deres 2 første kampe med mange overskydende mål, så et tidligt topopgør. Vi fik et sent afbud fra en sygdomsramt Gustav, meget farlig allroundspiller på vores hold. Men afbuddet rystede ikke de resterende GOG spillere, der på trods af at de var fysisk overmatchet, gav de den fuld gas, og endte med at stå som vinder af kampen, med den mere beskedne målscore 11-9. 

 

Så status for U10 B, er vildt god trænings indsats, samt nr. 1 i rækken, ubesejret. 

 

Hilsen trænerne