Skip to main content

Give fortsætter sejrsstimen

Af 3. marts 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

03-03-2014

Give fortsætter sejrsstimen

Tidligere Webmaster i GOG Håndbold Laila Pedersen har sendt flg. om 2DH.

Af: Jim Hoff, Give Avis

 

Give Fremad 2. div. – GOG Håndbold 2 ….. 34-27 (18-13)

Håndbold – Det blev heller ikke fynboerne fra GOG Håndbold, der kunne standse HK Give Fremads velsmurte håndboldmaskine, der nu for 4. kamp i træk kunne forlade håndboldbanen som vindere. Dermed er Kedde Jensens mandskab ubesejret i januar og februar, hvor de 6 spillede kampe har indbragt 11 point og foreløbig sendt Give op på rækkens 3. plads lige i baghjulet på AGF og IK Skovbakken.

Uden knæskadede Jespersen
Give måtte undvære den bomstærke skudtrussel og gennembrudsfarlige Christian Jespersen, der ifølge Kedde Jensen ligner en mand, der ikke kommer i kamp mere her i foråret pga. den knæskade Jespersen pådrog sig i AGF-kampen. Lidt af en bét for Give, der i forvejen opererer med en smal trup i forhold til at skulle holde sig til i toppen af rækken. På det taktiske plan havde Givemandskabet stor fokus på at lukke ned for det unge løbestærke GOGmandskabs pivhurtige kontraspil. Derfor var der dømt tålmodigt, velovervejet angrebsspil og eksplosionshurtige returløb fra Givecoachens side, hvilket spillerne efterfulgte på bedste vis.

Klasseforskel
Gæsterne stillede ikke i allerstærkeste formation, idet GOG Håndbolds Ligahold også var i kamp samme dag, og det viste sig da også ret hurtigt, hvem det var, der havde håndboldbukserne i den kamp. De unge fynboere havde vel 7-9 gode minutter i kampens start, men da først Give havde fået lukket ned for GOGs højre back, var der i store perioder af opgøret klasseforskel på de to hold. Hjemmeholdet, igen godt bakket op af en tætpakket Ikærhal, førte kampen igennem med 2-4 mål, og selvom gæsterne i starten af 2. halvleg kæmpede sig op på kun at være bagud 21-20, var det mere et resultat af en del rokeringer/udskiftninger på hjemmeholdet og deraf manglende rytme i spillet, end stor GOG-styrke. Der blev strammet op igen, og så kørte den lokale håndboldmaskine igen som en tysk dieselmotor.

Underholdende publikum
Derfor var kampens sidste 15 minutter uden reel spænding, hvor det ret beset kun var publikums finurlige tilråb til dommerne og GOG-spillerne, der kunne få folk til at rykke på lægterne i Ikærhallen. Fantastisk at der i Give og omegn findes 250-300 mennesker med dommerkort – og endnu mere fantastisk, at de alle sammen er til stede i Ikærhallen til alle Gives hjemmekampe. Fedt, folkeligt og frækt!

GOGs kontrafase nulstillet
Det var da også en godt tilfreds Kedde Jensen, der på det efterfølgende pressemøde efter kampen konstaterede, at det i kampens sidste 50 minutter havde været klasseforskel på de to hold i hans mandskabs favør. – Vi skal lige bruge 10 minutter på at få styr på visse dele af GOGs angrebsspil, men herefter sætter vi et ellers ret godt GOG-hold skakmat. Vi er fysisk noget bedre, og frem for alt får vi lukket rigtig godt ned for det frygtede GOG-kontraspil samtidig med, at vi får rigtig godt gang i vores egne kontraer OK, vi faldet lige lidt i tempo i starten af 2. halvleg, da vi skifter en hel del ud, men det får vi reguleret og trækker så fra og vinder fortjent med de her 7 mål, lød det fra Givetræneren, der kunne se såvel Kim Nissen som Oliver Bjerre Møller levere gode angrebsmæssige præstationer, mens Morten Axelsen og Kasper ’Tømrer’ Nielsen endnu en gang gjorde livet ekstremt surt for modstandernes angrebsspillere.

Der er lagt i kakkelovnen til TM Tønder
– Vi bliver ved med at ligge lag på for hver kamp vi spiller her i foråret. Vi har trænet rigtig, rigtig godt de sidste to måneder med 15-16 markspillere til træning hver gang. Det er noget, der rykker, og det profiterer vi helt klart af nu, forklarer Kedde Jensen, der allerede tirsdag d. 4. marts skal i ilden igen, idet hans barndomsklub TM Tønder fra 1. division kommer på pokalbesøg. Her stiller Give i allerstærkeste opstilling, for ”godt nok er Tønder gode, rigtig gode, men vi har en chance, for de har nogle skader, og de skal også bruge kræfter på at hænge på i toppen i 1. division. Vi skal ud og give den gas og udnytte vores fine momentum, så kan det godt give en sejr”, vurderer Kedde Jensen.