Skip to main content

Friske forlydender: Stine Schmidt udtaget til U18-landsholdet

Af 26. november 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

26-11-2015

Friske forlydender: Stine Schmidt udtaget til U18-landsholdet

Ifølge friske forlydender skal GOG/Oures Stine Schmidt med til Norge

Tidligere kunne vi her på siden fortælle, at Stine Schmidt var med i den udvalgte af flok af spillere, som skulle træne med U18-landsholdet i denne uge.

 

Træningen gik godt, og herefter skulle Heine Eriksen udtage de sidste 5-6 spillere, som skal med til U18-landsholdet til Norge i dag – for at spille en fire-nationers-turnering i weekenden.

 

Og ifølge friske forlydender fra miljøet så er Stine Schmidt blevet udvalgt og udtaget til at være en del af det danske hold, som drager mod nord for at forsvare de danske farver.

 

Endnu engang til lykke til Stine. Og endnu engang pøj-pøj!

 

——————————————————————————————————-

 

Endnu en venstre back fra GOG/Oure udtaget til Team Danmark

 

Stine Schmidt fra GOG/Oures U16-pigehold tager i næste uge til TD-træning

Stine Schmidt kommer ikke til træning med GOG/Oure i næste uge…

 

Den store og hårdt skydende venstre back er nemlig blevet udtaget til Team Danmark træning for U18-årgangen i den kommende uge.

 

Træningen foregår i Vejen fra i morgen, mandag, og det foregår samtidig med den tilsvarende Team Danmark træning for U16-årgangen, hvor GOG/Oure har en anden venstre back, Emilie Jäger, med til samlingen – også i Vejen.

 

U18-truppen er samlet i nogle dage til træning, før Heine Eriksen udtager de sidste spillere, som skal med til tre landskampe i Norge senere på ugen for Dame U18-landsholdet.

 

Stort til lykke til Stine Schmidt.

 

Og pøj-pøj!

 

Hverken Stine Schmidt eller Emilie Jäger kom i øvrigt i kamp i dag. Det andet ubesejrede tophold i 1. division øst, Ajax/TIK, meldte nemlig afbud til topopgøret mod GOG/Oure på grund af vejret.