Skip to main content

Fra Lanzarote til Langeskov

Af 5. marts 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-03-2016

Fra Lanzarote til Langeskov

GOG/Oure U16 pige A vandt pokalen

GOG/Oures ligamandskab, U16 pige A, vandt i dag pokalturneringen ved at besejre HC Odenses ligamandskab med 32-27 i en velspillet finale.

 

GOG/Oure-pigerne var lidt pressede før dagens finale. For det første kom de alle sammen hjem fra Lanzarote sent fredag aften, og de skulle spille finale lørdag eftermiddag. For det andet var der tre spillere, der var lånt fra GOG/Oures U16 pige A til GOG/Oures U18-piger.

 

Det første kvarter af finalen var både hurtigt spillet og velspillet. De to hold fulgtes pænt ad på måltavlen – med GOG/Oure et mulehår foran. I anden halvdel af første halvleg fortsatte GOG/Oure det flotte angrebsspil, men dertil blev lagt stærkt forsvarsspil og masser af redninger, og så var GOG/Oure foran med 16-11 ved pausen.

 

I det meste af første halvleg og i begyndelsen af anden halvleg var det primært fremragende fløjspil og lige så godt stregspil, der leverede målene for GOG/Oure. I et sidste desperat forsøg på at lukke ned for det, gik HCO Odense pludselig helt tilbage i det sidste kvarters tid af kampen godt. Og så scorede GOG/Oure bare udefra – i det, der endte med at blive en forholdsvis sikker sejr.

 

God energi og gejst og vilje på et velspillende GOG/Oure sikrede holdet en flot og fuldt fortjent pokaltitel. Til lykke, piger. Og trænere.

 

Gudme-Oure-GOG Sydfyns U18-piger vandt også pokalfinalen. Det blev en forholdsvis stor sejr på 33-16 over Gudme-Oure-GOG Sydfyns 2. hold. Til lykke til alle pokalvinderne.