Skip to main content

Forfra fra Fynsserien

Af 12. september 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-09-2014

Forfra fra Fynsserien

GOG har besluttet at trække sit kvindehold i 2. division. I stedet begynder klu

 

GOG har i en længere periode forsøgt at få mulighed for at blive ”sin egen” igen.

 

GOG har i samarbejde​ med HC Odense ​forhandlet  med DHF om at få sin licens til kvindehåndbold tilbage. Den licens – som for  ​mange år siden blev solgt til HC Odense.

 

Det har desværre vist sig at være umuligt at få lov til det. GOG har ikke kunnet få sin licens tilbage. D​erfor har GOGs kvinder ikke lov til at rykke længere op end i 2. division – fordi holdet betragtes som et 2. hold til HC Odense.  

 

Derfor har GOG nu besluttet at trække klubbens hold i 2. division, da holdet alligevel ikke må rykke længere op. I stedet begynder vi nu forfra i Fynsserien, hvor Gudme HK holder til – med sin egen licens.

Dette kvindehold i Fynsserien bliver nu det 1. hold, der vil blive satset på i det sydfynske.

I GOG har vi et stærkt børne-, ungdoms- og talentarbejde, og dette arbejde skal fortsættes hos både drenge og specielt piger. Og fremover vil de bedste piger altså skulle spille seniorhåndbold i Gudme HK, hvor målet er at rykke op fra Fynsserien til 3. division i første sæson. ​Denne målsætning burde være meget realistisk, da GOG ikke har noget intention om at skære ned på ressourcerne omkring​ damehåndbolden i Gudme HK. Trnerne er stadig de samme kompetente folk og spillermaterialet er super talent fuldt.

 

Cheftræner Thomas Brandt Nyegaard udtaler:

 

Dette er et skridt i den rigtige retning for damehåndbolden i GOG, vi har i mange år mistet de største talenter pga. begrænsningerne i 2. div. Nu kan vi i samarbejde med HC Odense fremadrettet ​arbejde langsigtet på at skabe et af de bedste talentmiljøer på damesiden i landet, ligesom vi har haft i mange år på herre siden.​  

 

Yderligere spørgsmål rettes til formand Niels Kildelund