Skip to main content

Første ligasejr til U-18 pigerne

Af 13. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

13-04-2014

Første ligasejr til U-18 pigerne

GOG Håndbolds U-18 Pige Liga slog idag Roskilde på hjemmebane med 21-20.

GOG Håndbolds U-18 Pige Liga fik idag sin første sejr i ligaen, da Roskilde Håndbold blev slået i GOG Arena med 21-20, efter en kamp som vel var mere spændende end nødvendigt.

 

Vi har været i gang med en lang uge hvor vi har spillet tre kampe, vi har gjort en fin figur i alle tre kampe, men i de to første mødt et bedre hold“, fortæller træner Thomas Brandt Nyegaard, og han fortsætter “idag dækker vi igen rigtig godt op, men brænder lidt for meget – men er på dagen bedre end Roskilde“.

 

Træneren mener at det reelle styrkeforhold idag var på fem til seks mål, men bolden dansede for meget uden for målet.

 

Thomas glæder sig over sejren, som gør at holdet nu er oppe på femtepladsen, foran Roskilde Håndbold, men lige i hælene på Furesø Håndbold, som er bedre på målscoren.

 

Målet for holdet er nu at tage fjerdepladsen, fra Furesø – top tre er slut, men vi må stadig tage hatten af for pigerne, som har gennemgået en fantastisk udvikling under ledelse af Thomas Brandt Nyegaard og holdleder Dorthe Mortensen.

 

Holdet drager onsdag afsted mod Prag, hvor de deltager i et internationalt stævne, blandt andet sammen med to andre hold fra Østligaen FIF og BK Ydun. I Prag er det primære mål, at have det godt socialt, og der er ingen tvivl om at truppen har godt af at komme afsted til Tjekkiet.

 

/Jens