Skip to main content

Fjerde sejr ud af fire mulige til Gudme HK

Af 9. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

09-11-2014

Fjerde sejr ud af fire mulige til Gudme HK

Gudmes kvinder i Fynsserien vandt, og GOG i 2. div. fik et point.

Det blev endnu en en rigtig fin dag for de gules seniorhold. I hvert fald for klubbens bedste kvinder i Fynsserien og for GOGs herrer i 2. division.

 

De gules bedste kvinder, det er Gudme HK-kvinderne i Fynsserien, vandt i dag den fjerde sikre sejr ud af fire mulige i rækken. Træner Thomas Brandts tropper har foreløbig sat sig tungt på Fynsserien, og i dag blev sejren på 30-16 over Højfyn. Dermed er “Gudme Oure Sydfyn”, som holdet helt præcist hedder, det eneste ubesejrede hold i Fynsserien.

 

GOGs 2. divisionsherrer under ledelse af Keld Vilhelmsen havde en noget mere spændende eftermiddag, da GOG Arena havde besøg af Kolding 2. Det blev en spændende kamp, hvor GOG faktisk kom bagud fra start. Men Keld Vilhelmsens mandskab viste god vilje og gode fighteregenskaber, så GOG kom tilbage i kampen.

 

Ved hjælp af ikke mindst stærkt målmandsspil af Mosel, så lykkedes det faktisk for GOG at komme helt op, så kampen endte 22-22. Dermed har GOG fået 7 point i 6 kampe i 2. division – og ligger nummer 5 i rækken med kun et point op til 2. pladsen.