Skip to main content

Final 4, Final 4, Final 4, Final 4

Af 8. april 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

08-04-2015

Final 4, Final 4, Final 4, Final 4

GOG arrangerer Final 4 for U18 drenge, U16 drenge og U16 piger

Der er slet ingen tvivl om, at det er nogle af Danmarks suverænt største håndboldtalenter, som mødes, når GOG Arena i weekenden den 18. og 19. april lægger halvgulv til de danske mesterskaber for U18-herrer.

 

Det er årets største begivenhed i ungdommens klubhåndbold, når Århus Håndbold, Kolding IF, BK Ydun og GOG støder sammen i denne sæsons Final 4. Her skal det afgøres, hvem der snupper det danske mesterskab for U18 hold i denne sæson.

 

GOG Håndbold glæder sig til at invitere alle håndboldinteresserede mennesker indenfor til en weekend med fantastisk håndbold, som blandt andet vil bestemme, hvem der skal have medaljer til DM, og som derudover vil vise publikum nogle af de spillere, som står på spring til at skulle spille på de største scener om få år.

 

Og det er slet ikke alt.

 

I samme weekend er de fire bedste drengehold i U16-årgangen også samlet. Det er Aalborg Håndbold, HEI/VRI, GOG – og Roskilde som det fjerde og sidste hold i kampen om det danske mesterskab for U16-hold. Alt dette foregår også i samme weekend i GOG Arena, hvor man med andre ord kan få lov til at opleve det suverænt bedste, dansk ungdomshåndbold kan præstere på herresiden for tiden. Både hos U18’erne og hos U16’erne. Og GOG Håndbold glæder sig til at skabe en festlig ramme om disse to udgaver af Final 4.

 

Og det er mere endnu…

 

I selvsamme weekend skal GOG Håndbold også arrangere de danske mesterskaber for U16 piger. Også her er der Final 4 med semifinaler og finale i samme weekend. Her er det HIK, FC Midtjylland, Skanderborg – og GOG som det fjerde og sidste hold hos U16-pigerne. Også hos pigerne er det guld, sølv og bronze, der skal fordeles efter en lang og spændende sæson.

 

Så GOG Håndbold og GOG Arena lægger altså hal til seks DM-semifinaler om lørdagen, 3 bronzekampe søndagen og også 3 finaler om søndagen. Kom og kig med.

 

Ja, og der – var – faktisk  – lidt – endnu.

 

Final 4 for U18 piger bliver godt nok ikke spillet i GOG Arena i den weekend, og det skyldes primært, at der er landsholdskampe for den årgang i netop den weekend. Så allerede i den forløbne weekend den 11. og 12. april blev de danske mesterskaber, Final 4, afgjort for U18-piger, og det var også med deltagelse af GOG. Det foregik i IBF Arena i Ikast, og det var med deltagelse af FIF, Randers, FC Midtjylland og altså Gudme Oure GOG Sydfyn. Gudme Oure GOG Sydfyn blev nummer 4. FC Midtjylland vandt guldet.

 

Vi er i GOG Håndbold stolte over at være blevet udvalgt til at afvikle tre udgaver af Final 4 for U18 drenge, U16 drenge og U16 piger. Og vi håber, at vi kan leve op til forventningerne ved at skabe en stor og festlig og medlevende ramme om de danske mesterskaber for ungdomshold både lørdag den 18. april og søndag den 19. april fra tidlig morgen til sen aften. Og vi håber, at vi ses i GOG Arena.

 

Vi er også stolte over, at vi som den eneste klub i landet kan glæde os over, at vi er repræsenteret med vores ungdomshold i alle fire udgaver af Final 4 for ungdomshold – både for U18 drenge, 18 piger, U16 drenge og U16 piger.

 

Kom og støt de bedste fynske piger og drenge – hele vejen til DM.