Skip to main content

Fælles mad, sejre, OK og EL…

Af 13. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

13-11-2016

Fælles mad, sejre, OK og EL…

Dejlig dag for U14 drenge 1 – og lækkert hjemmebag

Det vigtigste først: Patrick Bruus Christiansens mor, Anita, havde lavet de lækreste små kransekager…

 

Og til sidst kommer der også en lille undskyldning…

 

Nå, tilbage til selve den lange og dejlige lørdag i SEF Arena med masser af aktiviteter for U14 drenge 1.

 

Først var der forældremøde klokken 12.00, hvor vi alle fik forklaret, hvordan vi – gratis – kan støtte GOG Håndbold ved at skifte til Fyns Support EL og til OK Benzin. Det var der flere forældre og bedsteforældre, der gjorde, og på den måde støtter vi – uden at det koster os en krone – GOG Håndbold børne- og ungdomsarbejde.

 

Derefter var der kamp mod DHG 2 i U14 drenge A rækken. Det blev som ventet en komfortabel sejr på 36-18. Angrebsspillet var fint, og der var et fornuftigt flow med varierede afslutninger fra alle positioner. Forsvarsspillet var til gengæld lidt præget af, at U14 drenge 1 har lidt vanskeligt ved at sætte sig helt op til kampe i U14 drenge rækken… Til lykke med endnu en fin sejr. Lutter sejre i Fyns bedste række indtil videre og en sikker førsteplads. Nu venter snart de to hårdeste modstandere.

 

Derefter var der arrangeret fællesspisning for alle spillere, trænere, ledere og forældre på hele holdet. Vi spiste dejlig lasagne fra Annette Kildelunds cafeteria. Tak!

 

Samtidig kom talenttræner fra Fyns Håndbold Forbund, Julie Loop, forbi og orienterede alle spillere og forældre om, hvordan der nu arbejdes på en ny måde med talentarbejdet på Fyn, og det gav drengene en god forklaring på, hvordan det nu hænger sammen.

 

Så var der lige lidt pause – inden dagens anden kamp. GOGs U14 drenge 1 spiller også i U16 drenge 2. division, og modstandere var Team Tved/Thurø. Vi har fået dette referat:

 

“GOG – Team Tved Thurø, U16 drenge 2. division.

 

GOG’s U14 drenge med forstærkninger af 3 U16 spillere tog imod Team Tved/Thurø hjemme i GOG.

 

Kampen startede stille og roligt ud, men GOG kom hurtigt frem til en solid føring – trods en del brændte chancer. GOG’s målmand Sylvester havde en masse fremragende redninger, hvilket gjorde, at drengene kunne øge og øge deres føring. Stillingen var 16-7 ved pausen.

 

I anden halvleg var drengene blevet lidt bedre til at udnytte deres chancer. De sidste 10 minutter af kampen dækkede GOG 3-3 med stor succes. Team Tved/Thurø drengene blev frustrerede og lavede en del fejlafleveringer, som GOG drengene-udnyttede, hvilket udbyggede føringen.

 

Drengene fik en sejr på 38-18 og dermed 2 point ekstra i tabellen”.

 

Tak for referatet. Dermed var en lang og dejlig dag slut for drengene. Og dog: Der var lige et par lækre, små kransekager tilbage. De blev givet til dem, der sad ved dommerbordet på dagen: Først Sine og Marie-Louise. Så Gregers og John. Og så fik Poul Syberg også lige tre…

 

Og så var der 7 tilbage… Dem kom vi til at give til de hårdt kæmpende Team Tved Thurø drenge. Undskyld, Anita. Vi synes bare, at hele Fyn skulle smage dit fantastiske hjemmebag. Undskyld! Tak!