Skip to main content

En god stime for begge SEF Arenas to seniorhold i 2. division

Af 20. december 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

20-12-2016

En god stime for begge SEF Arenas to seniorhold i 2. division

Kvinderne fører 2. division, og GOGs herrer i 2. division fik 9 point i 6 kampe

SEF Arenas bedste kvindelige håndboldhold er Gudme HKs kvinder i 2. division, og status efter første halvdel af sæsonen er fremragende:

 

Holdet ligger nemlig lige nu nummer 1 i 2. division. Holdet har kun tabt en eneste kamp i hele første halvldel af sæson, og det var et underligt nederlag tli bundholdet Stjernen.

 

Det betyder, at Gudme HK ligger til oprykning lige nu, men der er mange kampe tilbage, og både Odder og SUS/Nyborg ligger kun 2 point fra Gudme.

 

Det bliver rigtig spændende at se, om holdet kan fortsætte den gode stime og sikre sig oprykning til 1. division, når sæsonen er forbi…

 

Det bliver ikke spændende, om GOGs herrer i 2. division rykker op i 1. division. Det må GOGs 2. hold nemlig ikke, når GOG (heldigvis!) har et hold i ligaen.

 

Men det er alligevel uhyre vigtigt, at GOGs 2. divisionshold holder sig oppe i det gode selskab i 2. division, og i begyndelsen af sæsonen, så det ikke helt så godt ud, som det kunne.

 

Men GOGs 2. divisionsherrer har sluttet flot af før jul. Af de sidste seks kampe er fire blevet vundet og en enkelt spillet uafgjort. Kun et enkelt nederlag har spoleret den fine stime. Dermed ligger holdet nu lunt og trygt og godt i midten af rækken.

 

Sådan er status før jul for SEF Arenas to seniorhold i 2. division.