Skip to main content

Dét skal fejres

Af 5. maj 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

05-05-2017

Dét skal fejres

Fest i morgen, lørdag, og hyldest i lange baner

 

I morgen, lørdag, er der fest i SEF Arena.

 

Først er der showkampe med U12-pigerne og U12-drengene. Så er der showkamp med GOG “Oldies”, og så er der fest for alle i Gudmehallerne.

 

Læs her:

 

SEF Arena i Gudme lægger på lørdag gulv til en herlig showkamp, og du er velkommen!

 

På den ene side finder vi GOG “Oldies” med spillere som for eksempel: Peter Henriksen, Peter Nørregaard, Morten Nielsen, Simon Rieck, Michael Pedersen, Kasper Nielsen og Søren Stryger. Og mange flere GOG-koryfæer.

 

På den anden side finder vi GOG 2010, som er et smukt miks bestående af blandt andre: Kasper Kildelund, Aku Kreutzmann, Mads Dyhr, Frederik Krabbe, Tobias Møller, Morten Clasius og Frank Mikkelsen. Og flere endnu.

 

Kampen spilles klokken 16.00, og den er optakt til den store GOG-fest senere på aftenen. Der vil også være forskellige former for kåringer og hyldest.

 

Allerede inden da er der showkampe i hallen. Det sker, når U12-pigerne og U12-drengene spiller showkampe før “de gamle”.

 

På trænerbænkene til showkampen er på den ene side Bent Nyegaard og kolleger – og på den anden side er Jakob Larsen og kolleger. Lars K er holdleder for begge hold.

 

Kom og oplev nostalgien. Der er mange flere gode, gamle navne med: Niels Kildelund, Thomas Pedersen, Keld Vilhelmsen, Torsten Laen, Bent Møller, Søren Kildelund, Jakob Larsen, Kenneth Dahl, Mads Bruus og en masse andre gode mennesker.

 

Vi ses til kamp i SEF Arena i Gudme på lørdag klokken 16.00. Der er opvarmning fra klokken 15.00…. Og baren åbner klokken 17.00. 18.00 begynder GOG-festen. Det er endnu uvist, hvornår der danses…