Skip to main content

Det gjorde næsten ondt

Af 26. marts 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

26-03-2017

Det gjorde næsten ondt

GOG vandt med 33-10 (!) over nummer 2 på Fyn

Normalt er det faktisk ikke særlig fedt at se på eller fortælle om en kamp, der slutter 33-10. Det er normalt et mismatch, som ikke er til gavn eller glæde eller udvikling for nogen af holdene…

 

Men… Når der er tale om en kamp mellem Fyns to klart bedste hold. Og når der er tale om, at de seneste fire kampe mellem de to hold er endt 2-2. To sejre til GOG. Og to sejre til DHG.

 

Så er det ok at glæde sig over en kæmpesejr på 33-10. For det er Fyns to bedste hold. Og det er to dygtige håndboldhold. Det ene, GOG, fik bare sat det hele noget så eftertrykkeligt på plads i kampen i Dalum i dag.

 

GOG-drengene havde tydeligvis et vildt behov for revanche i dag. De gule drenge havde spillet en skuffende og uinspireret pokalfinale mod DHG i lørdags. Odense-knægtene havde derfor vundet pokalfinalen med fire mål. Og derfor vandt DHG pokalfinalen, og GOG måtte nøjes med sølv.

 

Og det var åbenbart lige det, der skulle til for, at GOGs spillere forstod, at hvis man spiller håndbold, så skal man både være klar fra start, og man skal ville det af hele sit hjerte, og man skal i øvrigt ikke rende rundt og tro, at det hele nok skal komme af sig selv.

 

I dag var hver eneste GOG-spiller hamrende tændt. Hver eneste GOG-spiller kæmpede for hver eneste centimeter i forsvaret. Hver eneste GOG-spiller kastede sig efter de løse bolde. Hver eneste GOG-spiller valgte hele tiden at slippe bolden videre til en medspiller med en større chance. Og hver eneste GOG-spiller hjalp sidemanden i forsvaret. Det var en fornøjelse at se på.

 

Det er set før, at GOG-drengene har spillet godt. Men det er næppe nogensinde sket, at alle GOGs drenge har spillet så godt, så længe – samtidig. For det var fra start til slut. DHG blev sat på plads fra begyndelsen, og uanset hvem der blev sat ind eller taget ud, og uanset hvem der blev sat på hvilken plads, så kværnede GOG-maskinen ufortrødent videre, så både 1. halvleg og 2. halvleg blev vundet kæmpe stort.

 

Dermed har GOGs drenge definitivt sikret sig den suveræne 1. plads i 1. division på Fyn. Efter lutter sejre i alle kampe. Til lykke til drengene. Til lykke træner til Kenneth Østbjerg og til lykke til makkeren Kristian Kildemand.

 

Nu venter der to DM-kvalifikationskampe mod nummer 2 fra øst. Det er endnu uvist, hvem det bliver, og det er endnu uvist, hvornår det bliver. Men hvis GOG-drengene – og det gælder alle spillere – er så skarpe som i dag, så er der gode chancer for en plads til DM.