Skip to main content

Den helt store påskeartikel!

Af 2. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

02-04-2018

Den helt store påskeartikel!

Vojens, Aarhus og Skive – GOG vinder af flere stævner

Denne påske har de gule trøjer været repræsenteret ved Vojens Påskecup, AGF Cup og Hancock Cup. Selvom stævnerne er meget socialt anlagte, så har der osse været flotte resultater af GOG´s hold. Se bare billederne og læs med hér;

 

I starten af påskeferien lagde GOG´s børnehold ud med at tage til Vojens Påskecup. I løbet af ugen har de ældre årgange osse været afsted. U14 Pige havde efterfulgt børneholdene, og tog til Vojens, U14 Drenge har været i Aarhus og U16 Pige har været i Skive.

 

Pigerne i Vojens havde haft et lille bump på vejen efter en sejr, men osse et nederlag. Derfor skulle der en sejr til, for at gå videre. “Den 3. kamp torsdag, var mod Team Haderslev-Vojens. En sejr her ville betyde en plads i finalen fredag, da Team Haderslev-Vojens havde slået Ribe. Der var lagt op til en kamp om 2. pladsen i puljen. Pigerne var i dagens sidste kamp super koncentrerede, og gjorde det godt, imod et hold der spillede utrolig hurtigt. Kampen endte 21-14”, fortæller træneren Jesper Faaborg. “I finalen var pigerne klar, med flot timing i forsvarsspillet og en god målvogter præstation. Pigerne sluttede sæsonen af med en sejr på 9-6 og kunne derfor kalde sig vindere af Vojens Påskecup”. 

 

Altså gik holdet hele vejen og kunne glædeligt tage pokalen med hjem. Træneren beretter yderligere om påskeæg, hygge, og noget med at pigerne var utroligt hurtige til at pakke og rydde op – “Tak til pigerne for et hyggeligt stævne, det har været en fornøjelse at være afsted med jer endnu en gang”, slutter træneren.

 

U14 Drenge 1 tog til Aarhus for at deltage i AGF Cup. Stævnet forløb fra fredag til søndag. Drengene kom, de så… og så sejrede de; 

 

“U14 Drenge 1 drog afsted fredag til AGF Cup. De lagde ud med 4 kampe fredag, som alle resulterede i sejr. Lørdag spillede de yderligere 2 kampe, som blev vundet, og sikrede drengene en finaleplads. Finalen skulle spilles mod Hammel 12.30 søndag. Efter lidt start vanskeligheder endte finalen 24-14 til GOG”. 

 

Og så var der U16 Pigerne. I Skive har man afholdt dette års Hancock Cup. Stævnet foregår i Skive og de omkringliggende haller. Her var GOG med og holdet var i denne omgang ikke med efterskolelever, men et mere “lokalt” hold. Træner Christian Trodsøe fortæller her om stævnet, om holdet og hvordan det gik;

 

“Kampene har forløbet over 3 dage, hvor vi har spillet indledende pulje, mellemgruppe og finale”. Træneren var klar over at der var forhold som skulle tages højde for, da holdet var lidt anderledes end det plejer; “vi ville komme ud i en del alternativer, fordi vi havde et enkelt afbud pga. sygdom, og en spiller som ikke kunne spille ret længe ad gangen, og en spiller som ikke har trænet håndbold i mere end et år. Det var vigtigt at vi stod sammen og løste opgaverne bedst muligt. Tilbage til grundværdierne om et stærkt forsvar og en skarp kontra og gjorde pigerne rent bord. Semifinalen var mod Skives 1. hold, som af hjemmebanefordel, havde masser af tilskuere i ryggen. Ligeledes var der god stemning i finalen, hvor pigerne for anden gang vandt over et efterskolehold som var en sammensætning af eleverne fra ISI, Lægården og Skyum. 

 

Træneren fortæller yderligere at pigerne har haft en god tur med nye oplevelser og så retter han og holdet en ros til stævnearrangøren; “udover en masse håndbold, har pigerne haft en oplevelsesrig tur, hvor fede oplevelser med venner, har knyttet båndende og styrket sammenholdet. Afslutningsvis vil vi rose Hancock Cup for deres organisering af stævnet. De har haft styr på tingene og vi har følt os godt behandlet og vi er rigtig glade for vores præmier”.