Skip to main content

Dejlige drenge

Af 2. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

02-04-2017

Dejlige drenge

Her er en flok drenge, vi skal have respekt for.

 

Det er nemt nok at være glad for at spille håndbold, hvis man vinder hele tiden. Det er en lidt større bedrift at kæmpe videre for sagen, selv om man ikke vinder.

 

Så her er en flok drenge, I skal have respekt for:

 

“U12 Drenge C-holdet har i dag d. 2. april spillet sæsonens sidste turneringskamp og tabte 7-19 til ERI. I dag havde vi for første gang i lang tid alle 9 drenge med og ingen lånte spillere. Vi har sæsonen igennem været hårdt plaget af skader og afbud, så dejligt endelig at have alle spillere til rådighed.

Kampen i dag var ligesom mange af vore tidligere kampe præget af, at vi egentlig er ret godt med spillemæssigt i store dele af kampen og også har den helt rigtige indstilling til tingene, men at marginalerne ikke helt er med os, og vi mangler det sidste held og koldblodighed til lige at få bolden puttet i kassen. Noget som er helt naturligt for et hold, der først blev startet op fra nytår.

Derfor ser resultatet igen værre ud, end selve oplevelsen af kampen var, og med lidt held kunne vi sagtens have fået 5 kasser mere. Så endnu en opløftende indsats af drengene igen i dag, på trods af det på papiret klare nederlag. Flot kæmpet i dag, og flot at drengene ikke lader sig påvirke af manglen på points gennem sæsonen. Sejrene skal nok komme med tiden, og med den indstilling ser fremtiden lys ud. 🙂

Nu ser vi frem til Påskecup i Vojens, hvor drengene forhåbentligt får nogle gode oplevelser sammen – både på og udenfor banen.

Andreas og Kenneth