Skip to main content

Dejlige dage til AGF CUP – syv GOG-hold deltog i Aarhus

Af 5. april 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-04-2015

Dejlige dage til AGF CUP – syv GOG-hold deltog i Aarhus

U14-drenge 1 vandt med én i A-finalen. U16 pige 2 tabte med én i A-finalen

 

Syv GOG-hold deltog i påsken i AGF Cup, og det blev en dejlig påske for både spillere, trænere, ledere og forældre. Både socialt og sportsligt.

 

GOGs U14 drenge nåede længst. Efter den ene sejr efter den anden blev finalen et herligt drama med masser af fantastisk spil – og en sejr på ét mål i A-finalen over AGF. Til lykke til Jens Brandt og hans mandskab.

 

Annette Knudsens U16 pige 2 nåede igen frem til en A-finale i et stævne. En fremragende finale endte dog med et nederlag på ét mål. Ekstra flot fordi målvogter Caroline blev ramt i hovedet og måtte udgå efter ti minutter. God bedring til Caroline.

 

U14 drenge 2. holdet gik hele vejen i B-spillet og vandt finalen. Det samme gjorde U14 pige 1, som slog HIK i en spændende B-finale. U14 pige 2 endte i samme B-slutspil og blev nummer 4 dér.

 

Tilbage er U16 drengene. GOG U16 drenge 2 landede på 6. pladsen i A-spillet, og U16 drenge 3 vandt fem kampe i træk i B-spillet, inden holdet måtte se sig slået med ét mål i B-finalen.

 

Og ikke mindst: Nogle hyggelige og sjove dage sammen med holdkammerater og andre hold fra GOG. Det er nok meget godt, at der er en påskemandag til at komme sig, inden hverdagen truer igen.