Skip to main content

Dame 3. division vil slutte med sejr

Af 12. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

12-04-2014

Dame 3. division vil slutte med sejr

GOG Håndbolds Dame 3. division går efter ny sejr over Børkop.

I første runde vandt GOG Håndbolds Dame 3. division på udebane med 33-17 på udebane over Børkop, søndag står de to hold atter over for hinanden.

 

Denne gang kan det meget vel blive et forstærket Børkop hold som kommer til Gudme, idet Monique Feijen, tidligere venstre fløj på GOGs ligahold for små 10 år siden nu gør sig som venstre back hos Børkop.

 

Til søndagens kamp er Træner Carsten Mortensen blevet forfremmet til Cheftræner i anledning af det er hans afskedskamp, og han vurderer at Børkop er to meget forskellige hold, afhængig af om man har Monique Feijen med eller ej, men vi skal samtidig huske på at Børkop er vant til at gøre livet svært for GOG i Gudme.

 

De senere år har de to hold ofte rendt sammen i 3. division, og som regel med spændende kampe som det endelige udfald. 

 

Det bliver ikke så nem en kamp som det på papiret kan se ud til“, udtaler træneren, vi er ramt af flere afbud fra de rutinerede kræfter. Træneren har dog stor tiltro til sine spillere forud for kampen, og han anderkender at de gule er favoritter til kampen.

 

GOG-pigerne har været i en klasse for sig i den forgangne sæson, og med mere end 500-scoringer er de mest scorende, og med 331 scoringer har de også være bedst til at lukke af i forsvaret, og en gennemsnitssejr på lige under 10 pr. kamp.

 

Holdet har været stærke til at holde fokus, idet de har holdt fokus på trods af de allerede i 17. runde sikrede sig oprykningen – men stadig har holdt stimen af sejre, som nu er nået op på hele 17 i træk og 18 i sæsonen.

 

Carsten Mortensen vil dog ikke love en fynsk sejr søndag, men der er ingen tvivl om at det er en af holdet mål for sæsonen at hente sæsonens 19. sejr, og derved et pointudbytte på hele 95%.

 

Der er kampstart søndag kl. 16:00 i GOG Arena, når GOG og Børkop mødes i sæsonens sidste kamp.

 

/Jens