Skip to main content

“Dagbog fra Georgien #2 og #3”

Af 8. august 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

08-08-2017

“Dagbog fra Georgien #2 og #3”

U19 Herrerne er ved at finde sig godt til rette. Frederik Hummelmose skriver o

 

“Mandag handlede om at finde sig til rette. Efter en tiltrængt nats søvn bød dagen på en kort træning på 50 minutter. Træningen handlede om at få den værste stivhed ud af benene og røre en bold efter en lang rejsedag. Resten af dagen gik med afslapning, hygge samt et taktisk møde”.

 

“Tirsdagen stod på turneringens først kamp, hvor Egypten ventede. Det blev en noget nervøs start, hvor aftalerne ikke var helt på plads. Alligevel kom vi foran med 6. Kampen blev desværre lidt for tæt til sidst, hvor Egypten fik blod på tanden, det lykkedes os dog at trække en ét-måls sejr hjem. Efter kampen modtog Mikkel Beck den obligatoriske debuttale og hurraråb fra resten af holdet. Der er hviledag onsdag, og så ser holdet frem mod Bahrain-kampen torsdag”.

 

Kampen mod Egypten endte 29-28. Dermed Danmarks første sejr ved VM og endda med Mathias Gidsel som topscorer med 8 mål- indtil videre. 

Kampen kan genses på nedenstående link;

https://www.youtube.com/watch?v=WPsVHi5wuR8

 

Eller find frem til næste livestream via dette link;

https://www.youtube.com/channel/UCc7vs-kXPE7R5SezSGa9cUA

 

Danmark møder Bahrain d. 10 Aug. kl. 16

“Dagbog fra Georgien” fortsætter hele slutrunden. De 9 GOG spillere; Mathias Gidsel, Mikkel Beck, Andreas Magaard, Victor Bang, Lukas Jørgensen, Emil Lærke, Emil Jakobsen, Frederik Hummelmose og Frederik Elmkjær, vil fra dag til dag fortælle om hvordan det går i Georgien.