Skip to main content

Clara Thomsen i rødt og hvidt

Af 22. november 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

22-11-2016

Clara Thomsen i rødt og hvidt

U17-landsholdet mødte Gudme HK fra 2. division

Der var fornemt besøg i Midtbyhallen i Svendborg i aftes: 
 
Talentchef Flemming “Tuborg” Larsen havde taget sin U17-landsholdstrup med til en træningskamp mod Gudme HKs 2. divisionshold.  
 
Thomas “Tændstik” Nyegaard, som er træner for Gudmes tophold i 2. division, kunne glæde sig over en nogenlunde komfortabel sejr i den første kamp, og Flemming Tuborg Larsen kunne glæde sig over en lige så stor sejr i den anden kamp.
 
Men… Begge trænere – og alle spillere – var tydeligvis mere optaget af selve spillet, selve udviklingen og selve processen. Der blev skiftet meget ud, og der blev prøvet meget af. Og set med GOG-briller var der mere at følge med i.
 
På U17-landsholdet gjorde Clara Thomsen det fint på positionen som højre back, inden hun desværre blev skadet og måtte udgå. Men alle nåede at opleve, at hun tager sig flot ud i den rødhvide trøje, hun havde på. Til lykke til Clara. Og god bedring.
 
GOG Håndbolds hjemmesides redaktion noterede også, at der var en anden spiller på U17-landsholdet med en fortid i GOG. Venstre back Emilie Brovall Jäger, som skiftede fra GOG/Oure til Skanderborg i sommerpausen, gjorde også en god figur på det stærke U17-landshold.
 
 
 
 
 

U17-pigerne er i denne uge samlet i Svendborg, og i morgen, onsdag, spiller de en uofficiel træningskamp mod GOG’s 2. division damer. Er du i området, er du velkommen til at kigge forbi Midtbyhallen – kampstart kl. 17.30 🙂 #hndbld

Ungdomslandsholdene - håndbolds billede.
 

Landstræner Flemming ‘Tuborg’ Larsen har indkaldt Theresa Durch Johansen, som erstatter Anne K Hykkelbjerg. Theresa støder til resten af U17-samlingen i Svendborg fra idag til d. 24. november. Se den opdaterede trup her: #hndbld

Ungdomslandsholdene - håndbolds billede.